درخشان: بازی با ملوان برای ما یک بازی حیاتی است

کدخبر: 977313

سرمربی پرسپولیس در گفتگو با «نسیم» افزود: تنها مشکلی که ما را اذیت می‌کند، گل نزدن است/ در طول هفته تمرینات ویژه‌ای برای مهاجمان در نظر گرفته‌ایم و فکر می‌کنم مشکلات ما به مرور حل خواهند شد

درخشان در مورد بازی روز جمعه تیمش با ملوان در هفته نوزدهم لیگ بر‌تر به «نسیم» گفت: فکر می‌کنم ما در این مدت بدشانسی‌هایی داشته‌ایم که به همین دلیل نتوانستیم نتیجه‌های خوبی بگیریم. کسانی که فوتبال را می‌فهمند، می‌دانند که ما چقدر تیم خوب و منسجمی هستیم ولی در همه بازی‌ها بدشانسی می‌آوریم. شکل بازی ما با ذوب آهن طوری نبود که بخواهیم شکست بخوریم اما به هر حال فوتبال همین است. وقتی چند موقعیت خوب گلزنی را خراب می‌کنی توپی گل می‌شود که حتی فکر آن را هم نمی‌کنی. این تنها چیزی است که ما را در این هفته‌ها حسابی آزار داده است. من به پرسپولیس امیدوار هستم و امید زیادی دارم که بدشانسی‌های ما در هفته‌های آینده تمام شود و ما بتوانیم نتایج درشان پرسپولیس بگیریم. در تعطیلات نیم فصل کاملا با برنامه ریزی جلو رفتیم و من مطمئنم روزهای خوب پرسپولیس شروع می‌شود. بازی با ملوان برای ما یک بازی حیاتی است چون پرسپولیس با پیروزی در آن دوباره به جدول مسابقات برمی گردد.

او ادامه داد: در این مدت بزرگ‌ترین چیزی که ما را آزار داده است، مشکلات خط حمله‌مان است و فکر می‌کنم مهاجمان ما تمرکز لازم را ندارند. شما در همین بازی با ذوب آهن ببیند که ما چند موقعیت را خراب کردیم. به هر حال مهاجمان باید این را بدانند که در هر بازی نباید این موقعیت‌ها را خراب کنند چون خیلی از تیم‌ها تک موقعیت‌ها باعث پیروزیشان می‌شود. امیدوار هستم بدشانسی‌های پرسپولیس تمام شود تا بتوانیم به همه ثابت کنیم که می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.

سرمربی پرسپولیس در مورد راه حلش برای تمام شدن مشکلات خط حمله تیمش هم گفت: ما در طول هفته بار‌ها برای مهاجمان خود تمرینات ویژه‌ای را در نظر گرفته‌ایم. این تمرینات متنوع باعث می‌شود آن‌ها بتوانند در شرایط مختلف گلزنی کنند. من به مهاجمان تیمم ایمان دارم. آن‌ها بازیکنان با کیفیتی هستند. طارمی و عالیشاه جزو بهترین مهاجمان لیگ ایران هستند. به همین دلیل هم من مطمئن هستم مشکلات گلزنی استقلال حل خواهد شد.

ارسال نظر: