هفته بیست و دوم سری A ایتالیا

ناپولی به صدر جدول بازگشت

کدخبر: 2007956

هفته بیستم رقابت‌های سری A ایتالیا پیگیری شد و در مهم‌ترین دیدار ناپولی با برتری ۵ بر یک مقابل امپولی با ۵۰ امتیاز به صدرجدول بازگشت.

به گزارش « نسیم آنلاین »، هفته بیستم رقابت‌های سری A ایتالیا با برگزاری 5 دیدار پیگیری شد و در مهمترین دیدار ناپولی با برتری 5 بر یک مقابل امپولی به فاصله چند ساعت به صدرجدول بازگشت.

در این دیدار وانزالو هیگواین(33)، لورنزو اینسینیه(37)، میشل کامپورس(51- بازیکن حریف) و آندره کایخون(83 و 88) برای ناپولی و ئوناردو پاردس (28) برای امپولی گلزنی کردند. ناپولی با این پیروزی با 50 امتیاز مجددا به صدرجدول بازگشت تا جایگاه خود را از یوونتووس بازپس گیرد.

دیدار بلونیا و سمپدوریا نیز با برتری 3 بر 2 بلونیا به پایان رسید. در این دیدار آنتونی مونی‌یر(12)، گادفردونسا(24) و اتیا دسترو(88-پنالتی) برای بلونیا و لوئیس موریل(54) و واکین کورئا(80) برای سمپدوریا گلزنی کردند.

دیدارهای اودینزه با لاتزیو و جنوا با فیورنتینا و تورینو با هلاس ورونا با تساوی بدون گل به پایان رسید.

از ساعت 23:15 امشب نیز دو تیم آث‌میلان و اینترمیلان در حساس‌ترین دیدار هفته به مصاف هم می‌روند.

ارسال نظر: