هفته سی و پنجم لالیگا
رئال موقتا صدرنشین شد
تیم فوتبال رئال مادرید در حالی که رونالدو را در اختیار نداشت در خانه رایووایکانو به برتری دست یافت تا صدرنشین لالیگا شود.
به گزارش « نسیم آنلاین »، از هفته سیوپنجم رقابتهای لالیگا، رئال مادرید در خانه رایو وایکانو به میدان رفت که این بازی با برتری 3 بر 2 مادریدیها به پایان رسید.
رئال در این دیدار کریستیانو رونالدو را در اختیار نداشت و در حالی که با دو گل عقب بودند، موفق شد با 3 گل حریف خود را مغلوب کند.
در این بازی ابتدا وایکانو دوبار توسط امباربا در دقیقه 7 و میکو 14 از رئال پیش افتاد اما در ادامه شاگردان زیدان موفق شدند توسط گرت بیل در دقیقه 35 و واسکز 52 بازی را به تساوی کشاند و بیل بار دیگر توسط بیل در دقیقه 81 به گل رسید تا بردی شیرین را کسب کند.
رئال با این برد 81 امتیازی شد و موقتا بالاتر از بارسا و اتلتیکو قرار گرفت.
البته بارسلونا و اتلتیکو امشب این فرصت را دارند تا در صورت پیروزی مقابل رقیبانشان بار دیگر جایگاه اول و دوم خود را پس بگیرند.
اتلتیکو مادرید میزبان مالاگا است و بارسلونا از اسپورتینگ خیخون پذیرایی میکند.