سیمئونه: هنوز دیدار برگشت با بایرن مانده و چیزی تمام نشده است

کدخبر: 2026910

سرمربی تیم فوتبال اتلتیکومادرید گفت: درست است که در دیدار رفت مقابل بایرن‌مونیخ با نتیجه‌ای خوب به پیروزی رسیدیم اما هنوز چیزی تمام نشده است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، دیگو سیمئونه، سرمربی تیم فوتبال اتلتیکو مادرید پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل بایرن‌مونیخ گفت: برای رسیدن به این پیروزی تلاش بسیار زیادی داشتیم. بایرن مونیخ یکی از بهترین تیم‌های کنونی فوتبال اروپا است و بازی کردن برابر این تیم بسیار سخت است. در نیمه دوم بازی دفاعی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم.

او ادامه داد: سائول نشان داد که از مهارت و تکنیک بسیار بالایی برخوردار است. او گل زیبایی را به ثمر رساند. سائول بازیکنی است که در آینده بیشتر از او خواهیم شنید.

سرمربی آرژانتینی اتلتیکو مادرید در ادامه سخنان خود گفت: درست است که در دیدار رفت با نتیجه‌ای خوب به پیروزی رسیدیم اما هنوز چیزی تمام نشده است. دیدار برگشت باقی مانده است و باید در آلیانس آره‌نا برابر تیمی بزرگ خوب ظاهر شویم. با یک چالش بسیار بزرگ روبرو شده‌ایم و باید نشان دهیم که تیم بزرگی هستیم.

ارسال نظر: