مسابقات فوتبال یورو ۲۰۱۶ - فرانسه

پرتغال حریف کرواسی شد/ مجارستان و ایسلند صعود کردند

کدخبر: 2042103

تیم ملی پرتغال با تساوی مقابل مجارستان حریف کرواسی شد و ایسلند با پیروزی مقابل اتریش به عنوان تیم دوم صعود کرد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، در ادامه مسابقات یورو 2016 و از گروه F، دیدار تیم‌های ملی پرتغال و مجارستان به تساوی 3-3 انجامید.

در این دیدار پرگل زلتان گرا(19) و بلاژ جوجاک (47 و54) برای مجارستان و نانی(42) و کریستیانو(50 و 62) برای پرتغال گلزنی کردند.

با این نتیجه مجارستان با 5 امتیاز و با تفاضل گل بهتر نسبت به ایسلند به عنوان تیم صدرنشین این گروه صعود کرد و پرتغال با 3 امتیاز و به عنوان تیم سوم حریف کرواسی در مرحله یک‌هشتم نهایی شد.

در دیگر دیدار این گروه ایسلند با نتیجه 2 بر یک از سد اتریش گذشت تا ایسلند با 5 امتیاز به عنوان تیم دوم از این گروه صعود و حریف انگلیس شود. اتریش نیز با این نتیجه با یک امتیاز از مسابقات یورو حذف شود. جان بودوارسون (18) و تراستاتون(90 + 4)برای ایسلند و توماس شوپف(60) برای اتریش گلزنی کردند.

ارسال نظر: