با تصمیم یوفا؛
هواداران لژیا ورشو از حضور در بازی برابر دورتموند محروم شدند
از هفته پنجم رقابت های لیگ قهرمانان لژیا ورشوی پرحاشیه در تاریخ ۲۲ نوامبر مهمان بروسیا دورتموند در سیگنال ایدونا پارک خواهند بود. این بازی که ۱۴ روز بعد آغاز می شود باز هم هوادرانی از تیم لهستانی را به خود نخواهید دید.
به گزارش « نسیم آنلاین »، هواداران جنجالی و مشکل ساز لژیا ورشو پس از اینکه در دو بازی اول تیمشان برابر دورتموند و رئال مادرید درگیری و آشوب به پا کردند، در بازی خانگی برابر رئال از داشتن تماشاگر محروم شدند. این تصمیم از سوی یوفا برای بازی با دورتموند در آلمان نیز اتخاذ شد و نماینده لهستان سومین بازیش را هم بدون حامیانش برگزار خواهد کرد.
لژیای یک امتیازی که در برابر رئال مادرید پرقدرت به یک تساوی ارزشمند دست یافت، می کوشد تا راه خود را برای صعود به رقابت های لیگ اروپا هموار کند اگرچه حریف آنها در این مسیر دشوار اسپورتینگ 3 امتیازی است.