دادستان عمومی و انقلاب اهواز منصوب شد

کدخبر: 982720

رئیس قوه قضائیه با صدور حکمی عباس حسینی پویا معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان خوزستان را به سمت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز منصوب کرد

به گزارش «نسیم»، به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله آملی لاریجانی با صدور حکمی عباس حسینی پویا معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان خوزستان را به سمت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز منصوب کرد.

متن کامل حکم رئیس قوه قضاییه به شرح زیر است: "جناب آقای عباس حسینی پویا معاون قضایی رئیس کل دادگستری‌ استان خوزستان بموجب این حکم به سمت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز منصوب می‌شوید. امید است با در نظر داشتن اهمیت امر قضا و مسئولیتهای سنگین ناشی از آن اجرای عدالت اسلامی و رسیدگی به محرومین و ستمدیدگان و حمایت از حقوق مشروع مردم را سرلوحه خود قرار داده و در انجام وظایف الهی با رعایت دقیق موازین شرعی و قانونی و همراه با سرعت لازم موفق و مؤید باشید. صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه"

ارسال نظر: