معاونت پایش و نظارت اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان تهران:

هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است/ شهرری در وضعیت قرمز قرار گرفت

کدخبر: 2004096

معاونت پایش و نظارت اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: هوای پایتخت با شاخص کیفی آنلاین ۱۳۱ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، معاونت پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در خصوص کیفیت‌های امروز (جمعه) تهران اظهار داشت: هوای تهران با شاخص کیفی 131 برای ذرات معلق کمتراز 2.5 در مقایسه با روز گذشته که شاخص 128 را نشان می داد نشانگر افزایش غلظت آلاینده هاست و شرایط ناسالم را برای گروه‌های حساس نشان می‌دهد.

سالمندان، کودکان،بیماران قلبی، ریوی و تنفسی از حضور و انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش در فضای آزاد خودداری کنند.

معاونت پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در خصوص سالمترین و ناسالمترین ایستگاه سنجش آلودگی هوا در مناطق تهران گفت: ایستگاه شهرری در منطقه 20 با شاخص کیفی 156 در شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های حساس و ایستگاه مسعودیه در منطقه 15 با شاخص کیفی 70 در شرایط سالم قرار دارد.

با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی از امروز بعداظهر غلظت آلاینده ها کاهش می‌یابد.

ارسال نظر: