هوای سالم پایتخت، ۱۰۷ روز تاکنون

کدخبر: 2051225

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اظهار داشت: در ۱۳۵ روز گذشته سال ۹۵، ۱۱ روز هوا پاک، ۱۰۷ روز سالم و ۱۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس بوده است.

به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، لیلا نظری، سخنگوی این شرکت گفت: گزارش سنجش آلاینده‌ها از ایستگاه‌های مختلف پایتخت نشان می‌دهد امروز دوشنبه 11 مرداد، هوا با شاخص میانگین 89 سالم و در حد استاندارد است. شاخص کیفیت هوا از صفر تا 50 نشانگر هوای پاک، 50 تا 100 نشانگر هوای سالم، 100 تا 150 نشانگر هوای ناسالم برای گروه های حساس و بالاتر از 150 نشانگر هوای ناسالم برای همه است.

به گفته نظری، در 135 روز گذشته سال 95، 11 روز هوا پاک، 107 روز سالم و 17 روز ناسالم برای گروه‌های حساس بوده است. همچنین در تابستان سال جاری، هنوز هوا پاک نشده اما 34 روز هوا سالم و 8 روز ناسالم برای گروه‌های حساس بوده است.

پیش‌بینی منابع هواشناسی نشان می‌دهد تا پایان هفته احتمال آلوده‌شدن هوای تهران به علت وزش باد با سرعت 13 تا 14 کیلومتر و رطوبت 20 تا 30درصدی، در کمترین حد خود قرار دارد و هوای آخر این هفته پایتخت بهتر از هفته گذشته است.

ارسال نظر: