نهاوندیان: این دولت بلد نیست دروغ بگوید
رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به انتقادات معروف مبنی براینکه حداقل به دروغ از این تیم حمایت کنید، گفت: این دولت بلد نیست دروغ بگوید/ شما والیبالیستها کار تاریخی انجام دهید من هم قول میدهم، دولت کار تاریخی برای شما انجام دهد
به گزارش «نسیم»، حجت الاسلام ابوترابی نایب رئیس مجلس، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور و محمود گودرزی وزیر ورزش به همراه جمعی از مقامات و نمایندگان مجلس پس از دومین پیروزی مقتدرانه ایران برابر آمریکا به رختکن تیم ملی والیبال رفتند که با انتقادات صریح و بی سابقه کاپیتان سعید معروف از عملکردشان روبرو شدند.
سعید معروف، کاپیتان تیم ملی والیبال که به نمایندگی از والیبالیستها صحبت میکرد، ضمن گلایه از مسئولان و اینکه آنها والیبال را فراموش کرده اند گفت: حداقل به دروغ بگویید که از ما حمایت میکنید تا ما دلخوش باشیم. ما برای شادی مردم همه کار انجام میدهیم و بارها ثابت کردیم که به عشق مردم وارد زمین میشویم ولی از شما مسئولان انتظار داریم تا شرایط والیبالیستها را درک کنید و از این کار تاریخی که بچه ها انجام میدهند، حمایت کنید. باید مجسمه بچهها را از طلا ساخت. افتخار میکنم که با این نسل بازی میکنم و داورزنی رئیس فدراسیونم است.