نجمه خدمتی: امیدوارم در مسابقات آذربایجان سهمیه المپیک ریو را کسب کنیم

کدخبر: 1010292

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» به گوانگجو، قهرمان تیراندازی بازی‌های آسیایی گفت: مسابقات یونیورسیاد، اردوی آمادگی بسیار خوبی برای رقابت‌های آذربایجان است که امیدوارم در آن مسابقات سهمیه بگیرم

نجمه خدمتی در گفتگو با خبرنگار اعزامی «نسیم» به گوانجو گفت: قبل از مسابقات یونیورسیاد کره‌جنوبی اردو نداشتیم و به این بازی‌ها اعزام شدیم.

وی در ادامه افزود: از حریفان خود شناختی نداریم ولی می‌دانیم که بهترین‌های جهان در این مسابقات حضور دارند.

خدمتی در مورد اینکه وی می‌تواند روی سکو برود، گفت: نمی‌دانم مدال می‌گیرم نه باید ببینیم در جریان مسابقات چه اتفاقی می‌افتد. این مسابقات می‌تواند یک اردوی آمادگی مناسب برای مسابقات جهانی آذربایجانی باشد.

وی در پایان افزود: قرار است مرداد ماه اردویی را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان در کشور آلمان برگزار کنیم ولی هنوز حضورمان قطعی نیست. فدراسیون تیراندازی کارهای اولیه را انجام داده است.

ارسال نظر: