مائده امین‌زاده: سطح مسابقات یونیورسیاد بسیار بالاست

کدخبر: 1010408

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» به گوانگجو، ملی‌پوش تیم تیراندازی گفت: بیشترین انگیزه‌ای که دارم این است که با کسب مدال در این مسابقات بتوانم در کارشناسی ارشد در دانشگاه حضور پیدا کنم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مائده امین‌زاده ملی‌پوش تیم تیراندازی ایران در رشته تفنگ گفت: انتخابی مسابقات یونیورسیاد سخت‌تر از خودش بود چون هم بهترین‌ها حضور داشتند و هم از بین 80 نفر در انتخابی بودند و در نهایت 4 نفر انتخاب شدند.

وی در ادامه افزود: اولین دوره حضورمان در این مسابقات است و این رقابت‌ها سطح بسیار بالایی دارد.تمرینات ما کم بوده و بالافاصله پس از پایان امتحانات راهی این رقابت‌ها شدیم.

وی گفت: بیشترین انگیزه‌ای که دارم این است که با کسب مدال در این مسابقات بتوانم در کارشناسی ارشد در دانشگاه حضور پیدا کنم و این بسیار مهم است. دکتر حسینی و خسرو ابراهیمی و دکتر پورکیانی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی هم کنارمان هستند و این نکته مثبت است.

ارسال نظر: