نجمه خدمتی: خوشحالم به عنوان اولین بانو در کاروان ایران، بازهم مدال طلا گرفتم

کدخبر: 1011297

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» به گوانگجو، دارنده مدال طلای یونیورسیاد دانشجویان گفت: اردوهای خوبی را در تهران پشت سر گذاشتیم و این رقابت‌ها کمک زیادی به ما خواهد کرد تا در مسابقات آینده نتیجه بگیریم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، نجمه خدمتی پس از کسب نخستین مدال طلای کاروان اعزامی ایران به بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان گفت: خوشحالم که باز هم به عنوان اولین بانو موفق شدم در کاروان های ورزشی ایران مدال بگیرم. خداراشکر می‌کنم که در یونیورسیاد مدال طلا گرفتم.

وی در ادامه افزود: هنوز فرصت مدال آوری در سایر بخش ها را هم داریم امیدوارم سایر تیراندازان کشورمان هم در روزهای آینده مدال بگیرند.

ملی پوش کشورمان گفت: اردوهای خوبی را در تهران پشت سر گذاشتیم و این مسابقات کمک زیادی به ما خواهد کرد تا در مسابقات آینده نتیجه بگیریم.

ارسال نظر: