نعمتی: رشته‌های مدال‌آور در اولویت تقسیم بودجه هستند

کدخبر: 1019263

عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس افزود: اگر دولت بودجه‌ای فراتر برای مسابقات المپیک درنظر گرفته بود باید در بودجه امسال می‌آورد/ دولت در بودجه سال ۹۵ می‌تواند افزایش بودجه المپیک را در نظر بگیرد

به گزارش «نسیم» و به نقل از خانه ملت، بهروز نعمتی با اشاره به اهمیت مسابقات المپیک بیان داشت: اگر دولت بودجه‌ای فراتر برای مسابقات المپیک درنظر گرفته بود باید در بودجه امسال می‌آورد؛ اما حال که این کار را نکرده، سال دیگر که المپیک برگزار می‌شود دولت باید در بودجه 95 این امر را لحاظ کند و کارش را پیش برد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس ادامه داد: بودجه کمیته ملی المپیک در سال 94 بسته و معلوم شده که چقدر است و در کمیسیون تلفیق هم تایید شده و در این حالت دولت باید کمک کند که صددرصد اختصاص یابد یا این که بخشی از آن تخصیص پیدا کند زیرار در شرایط کنونی نمی‌توان بودجه‌ای فراتر از بودجه تعریف شده را تخصیص داد چراکه قالب آن مشخص است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان داشت: باید دید برای سال آینده دولت چه برنامه‌ای برای المپیک دارد تا مجلس هم کمک کند.

نعمتی در پاسخ به این‌که بودجه برچه مبنایی باید به فدراسیون‌ها تعلق گیرد٬ گفت: رشته‌های مدال آور را باید در اولویت قرار داد زیرا المپیک این نیست که تنها حضور پیدا کنیم و نتیجه مهم نباشد بلکه در المپیک بحث مدال آوری مهم است بنابراین باید در رشته‌هایی مثل تکواندو٬کشتی٬جودو٬وزنه‌برداری و دوومیدانی سرمایه‌گذاری شود.

عضو فراکسیون ورزش مجلس با بیان اینکه ورزش در کشور ما غریب است اما باید تلاش کنیم خودش را بیشتر نشان دهد، خاطر نشان کرد: المپیک قله ورزش قهرمانی است و در این زمینه هرچقدر مدال‌ها را افزایش دهیم امید در جامعه نیز افزایش خواهد یافت و جوانان بیشتر به سمت ورزش و سلامتی تشویق می‌شوند٬المپیک هر 4سال یکبار انجام می شود و اتفاق بزرگی است که قطعا این موضوع ارزشمند است.

ارسال نظر: