ناطق‌نوری: فدراسیون از روزبهانی شکایت نکرده است

کدخبر: 1027003

رئیس فدراسیون بوکس افزود: ما فقط برای او با توجه به اظهارات خلاف واقعیت اظهارنامه‌ای فرستادیم/ روزبهانی ادعا کرده فدراسیون ۳۰ درصد از جوایز مسابقات APB را گرفته است در حالی که ما هیچ پولی از او نگرفته‌ایم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، احمد ناطق نوری رئیس فدراسیون بوکس در نشست خبری این فدراسیون در خصوص ادعای احسان روزبهانی مبنی بر شکایت فدراسیون از او اظهار داشت: فدراسیون از روزبهانی شکایت نکرده است ما فقط برای او با توجه به اظهارات خلاف واقعیت اظهارنامه‌ای فرستادیم در حالی که این حق برای فدراسیون وجود داشت از او شکایت کند.

وی گفت: روزبهانی ادعا کرده فدراسیون 30 درصد از جوایز مسابقات APB را گرفته است در حالی که ما هیچ پولی از او نگرفته‌ایم. من حتی شخصاً برای او در اجلاس لوزان سوئیس 20 هزار دولار نقداً دریافت کردم و در تهران به او تحویل دادم. ناطق‌نوری افزود: روزبهانی تحت تأثیر اطرافیان خود مطالبی را مطرح می‌کند که به هیچ عنوان صحت ندارد و باید در رفتار خود تغییر ایجاد کند.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص شکست روزبهانی در فینال مسابقات بوکس نیمه حرفه‌ای جهان عنوان کرد: در حالی که بارها به او تاکید کردم که روی ضعف دست راست خود کار کند اما او همچنان از این ضعف خود رنج می‌برد و در این مسابقه نیز به خاطر هوک چپ حریفش شکست خورد. ناطق نوری در خصوص گلایه‌های روزبهانی مبنی بر عدم توجه مالی فدراسیون به بوکسورها گفت: ما در حال حاضر چهار تیم در رده‌های مختلف ملی در اردو داریم و با توجه به مشکلات مالی فدراسیون سعی کرده‌ایم به وضعیت تیم‌های ملی سر و سامان بدهیم بودجه مصوب امسال فدراسیون یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان است و ما تا به امروز تنها 50 درصد از این بودجه را دریافت کردیم و این بودجه 900 میلیونی را نیز خرج اعزام تیم‌های ملی و اردوها کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این یک میلیارد و 800 را نیز با جنگ و دعوا توانسته‌ایم دریافت کنیم حتی قرار بود بودجه فدراسیون بوکس در حالی که یک میلیارد و 800 تصویر شده بود به یک میلیارد و نیم کاهش پیدا کند و من در دیدار با سجادی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان از او خواستم که بودجه مصوب فدراسیون پرداخت شود و اگر نه من توانایی ادامه کار را ندارم.

رئیس فدراسیون بوکس با گلایه از شرکت تجهیزات اماکن ورزشی تأکید کرد: در حالی که ساختمان فدراسیون و سالن‌های تمرین را ما به هزینه شخصی ساختیم اما شرکت تجهیزات اماکن ورزشی سالیانه 300 میلیون از ما اجاره دریافت می‌کند. خدا لعنت نکند هاشمی طبا را که بنای گرفتن اجاره را از فدراسیون‌ها باب کرد در حالی که در آن مقطع قرار بود بودجه فدراسیون‌ها افزایش چشمگیر داشته باشد و از آن بودجه فدراسیون‌ها اجاره ساختمان‌های خود را پرداخت کند.

ناطق نوری در پاسخ به این سئوال که روزبهانی از شرکت در مسابقات بوکس نیمه حرفه‌ای چه مقدار درآمد داشته است گفت: او بالای دویست و پنجاه میلیون تومان از مسابقات بوکس نیمه‌حرفه‌ای درآمد داشته است و نه تنها یک ریال نیز به فدراسیون پرداخت نکرده بلکه ما هزینه اردوها و اعزام او را نیز پرداخت کرده‌ایم. ما در حالی که بقیه ملی‌پوشان خود را در خوابگاه نصرت مستقر کردیم، شرایط اسکان روزبهانی را در هتل المپیک فراهم کردیم تا او به تمریناتش با خیال راحت بپردازد. بعد از کسب سهمیه المپیک نیز 10 میلیون به او پاداش پرداخت کردیم تا به وعده خود عمل کرده باشیم.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص اختلاف اکبر احدی مربی ملی‌پوشان بوکس نیمه حرفه‌ای و علیرضا استکی مربی تیم ملی بوکس اظهار داشت: ما باید این مشکل را حل کنیم و پس از بازگشت احدی به تهران جلسه‌ای با حضور او و استکی ترتیب خواهیم داد تا دست از این رفتارهای خود بردارد. اگر آنها بخواهند همچنان به این رفتار خود ادامه دهند هر دو نفر را از کار کنار خواهیم گذاشت چرا که دیگر طاقت اینجور بازی درآوردن از طرف این دو نفر را نداریم.

وی ادامه داد: ما غیر از این دو نفر مربیان ایرانی خوبی نیز داریم که می‌توانیم جایگزین آنها کنیم. امید رشید یکی از مربیان جوان ما است که در مازندران تیم خوبی را جمع‌آوری کرده بود و ما با توجه به توانایی که در او دیدم او را به کادر فنی تیم ملی نوجوانان اضافه کرده‌ایم و تمام توجه خود را معطوف به تیم‌های پایه خود کردیم. ما اگر خواستار پیشرفت در بوکس هستیم باید بر روی این نوجوانان و جوانان کار کنیم و توجه بیشتری به آنها داشته باشیم.

رئیس فدراسیون بوکس در پایان خاطرنشان کرد: احسان روزبهانی فرزند خانواده بوکس است اما متأسفانه تحت تأثیر تحرکات اطرافیان خود دست به انجام مصاحبه‌هایی می‌زند که درست نیست و افکار عمومی را بر هم می‌زند من 27 سال سابقه حضور در مجلس پارلمانی کشور را دارم و درست نیست که یک ورزشکار با انجام مصاحبه دروغ‌هایی نسبت به من و فدراسیون نسبت بدهد. روزبهانی اگر خواهان پیشرفت بیشتر است باید دست از حواشی بردارد و تمرکز خود را بر روی بوکس بگذارد و حتی اگر از نحوه عملکرد مربی خود راضی نیست این مسئله را مطرح کند تا ما مربی دیگری را در اختیار او قرار بدهیم.

ارسال نظر: