کوهیان: داوران مغرضانه سوت زدند
سرمربی تیم هندبال بانوان ذوب آهن اصفهان در گفتگو با «نسیم» افزود: قبل از مسابقه اعلام کرده بودیم که کوبل داوری حسنزاده و قفلی به نفع تیم تاسیسات تهران سوت میزنند و از این داوران در بازی ما استفاده نشود
به گزارش خبرنگار «نسیم» تیم هندبال ذوب آهن در بازی حساس هفته هشتم لیگ برتر مقابل تاسیسات دریایی تهران شکست خورد.
پروانه کوهیان سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان ضمن گلایه از قضاوت های این مسابقه به نسیم گفت: قبل از مسابقه اعلام کرده بودیم که کوبل داوری حسن زاده و قفلی به نفع تیم تهران سوت می زنند و از این داوران در بازی ما استفاده نشود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و داوری به ضرر ما بود.
وی افزود: ما به مسئولان فدراسیون اعتماد کردیم و مربیان سایر تیم ها هم پیش از این گفته بودند که این داوران مغرضانه قضاوت خواهند کرد اما ترتیب اثری ندادند و نتیجه به ضرر ما تمام شد.