روز خوب بسکتبالیست‌های ایرانی در چین

کدخبر: 2002774

لیگ بسکتبال چین در آخرین روز خود با دو پیروزی و یک شکست برای تیم‌های بازیکنان ایرانی همراه بود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، در یکی از مسابقات امروز بیکنگ فلای دراگن میهمان گوانگدونگ بود که با نتیجه‌ی ۱۱۱ بر ۱۲۹ مغلوب حریف خود شد. مهدی کامرانی با ۲۹ امتیاز، دومین بازیکن امتیازآور بیکنگ در این مسابقه بود. کامرانی ۴ توپ ربایی و ۵ پاس منجر به گل نیز به دست آورد.

ژیجیانگ چوژو میزبان جیلین بود و موفق شد با نتیجه‌ی ۱۱۴ بر ۹۳ رقیب خود را شکست دهد. صمد نیکخواه بهرامی در حدود ۲۳ دقیقه ای که در زمین بود، ۱۱ امتیاز، ۱ توپ ربایی و ۱ پاس منجر به گل برای ژیجیانگ ثبت کرد.

حامد حدادی و هم تیمی هایش در سیچوان بلو والز، برای کسب بیست و سومین پیروزی فصل، تیانجین را از پیش رو برداشتند. سیچوان امروز میهمان تیانجین بود که این بازی را با برتری ۱۱۳ بر ۱۰۴ به اتمام رساند. حامد حدادی که امروز به عنوان یکی از بازیکنان ذخیره مسابقه آل استار لیگ چین معرفی شد، در مسابقه امروز ۱۷ امتیاز، ۱۳ ریباند، ۳ بلاک شات، ۵ توپ ربایی و ۶ پاس منجر به گل به دست آورد.

ارسال نظر: