شهنازی: اعضای هیأت اجرایی کمیته حتی بدون یک مخالف به پرچمداری زهرا نعمتی در المپیک رأی دادند

کدخبر: 2005890

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: زهرا نعمتی یک شخصیت بین‌المللی است و به عنوان یک ورزشکار بانوی ایرانی می‌تواند پیام آور ایران در جهان باشد

شاهرخ شهنازی در گفتگو با « نسیم آنلاین » در خصوص انتخاب زهرا نعمتی به عنوان پرچمدار کاروان ایران در المپیک ریو گفت: با توجه به کسب سهمیه المپیک و پاراالمپیک توسط زهرا نعمتی وی موقعیتی ویژه‌ای دارد تنها تعداد انگشت‌شماری ورزشکار در جهان به طور همزمان این دو سهمیه را کسب کرده‌اند که در این بین تنها زهرا نعمتی که به عنوان یک ورزشکار زن به این مهم دست یافته به علاوه وی سال گذشته از سازمان ملل جایزه گرفت و دیداری نیز با بان‌کی‌مون انجام داد.

وی افزود: زهرا نعمتی یک شخصیت بین‌المللی است و به عنوان یک ورزشکار بانوی ایرانی می‌تواند پیام آور ایران در جهان باشد و نشان دهنده سهم زنان ایرانی در ورزش کشور باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک تاکید کرد با توجه به ویژگی‌های خاص زهرا نعمتی همه اعضای هیئت اجرایی حتی بدون یک مخالف به پرچمداری وی در المپیک رأی دادند.

وی در خصوص انتخاب سرپرست کاروان ایران در المپیک نیز گفت: اعضای هیأت اجرایی به اتفاق آرا معتقد بودند که بنده به عنوان سرپرست کاروان ایران در المپیک و مسابقات ساحلی ویتنام انتخاب شوم اما از آنجا که کارهای المپیک ریو روی روال قرار دارد و پیگیری‌های لازم آن را انجام دادم و در چند سفر نیز همکارانم را فرستادم، بخش عمده کار انجام شده به همین دلیل پیشنهاد دادم تا رحیمی عهده دار این مسئولیت شود که این کار با موافقت اعضا صورت گرفت.

شهنازی تأکید کرد: 20 روز بعد از المپیک بازی‌های ساحلی در ویتنام برگزار می‌شود این مسابقات اهمیت زیادی دارد و من خواستم تا انرژی خود را برای این مسابقات قرار دهم.

وی در پایان گفت: اصغر رحیمی با کار کاملاً آشنا است و در بازی‌های آسیایی نیز معاون کاروان بود و با توجه به توانمندی‌هایی که داشت وی را به عنوان سرپرست کاروان به هیئت اجرایی پیشنهاد دادم و آنها نیز تأیید کردند.

ارسال نظر: