خسرو دلیر: سطح مسابقات انتخابی تیم ملی راضی‌کننده نبود

محجوب در المپیک توان کسب مدال و حاد‌ثه‌سازی را دارد

کدخبر: 2011736

مربی تیم ملی جودو در گفتگو با «نسیم آنلاین» گفت: اگر روند محجوب تداوم داشته باشد و شرایط مهیا باشد، محجوب توان کسب مدال و حادثه‌سازی را در المپیک دارد.

خسرو دلیر در گفتگو با « نسیم آنلاین »، در خصوص برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی اظهار داشت: سطح کیفی این مسابقات زیاد راضی کننده نبود و توقعی که ما از برگزاری این مسابقات داشتیم برآورده نشد. باید روی تیم بزرگسالان و جوانان کار شود تا بتوانیم نتیجه دلخواه را کسب کنیم.

مربی تیم ملی جودو در خصوص برگزاری این مسابقات در غیاب سرمربی تیم ملی عنوان کرد: از ابتدا قرار بود که این مسابقات با حضور ایشان برگزار شود اما نمی‌توانم چه تصمیمی گرفته شد که این مسابقات در غیاب ایشان برگزارشود. فکر می‌کنم دلیل این موضوع زمان کمی بود که برای ارسال اسامی به برگزار کنندگان مسابقات آسیایی جودو داشتیم. اگر این مسابقات با حضور سایر عزیزان برگزار می‌شد نتیجه بهتری از این مسابقات کسب می‌کردیم.

دلیر در خصوص اینکه قرار است تا مسابقات آسیایی نز به عنوان مربی جواد محجوب در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشد، گفت: روزی که من قبول مسئولیت کردم قرار بود به عنوان مربی اختصاصی جواد محجوب در خدمت تیم ملی باشم اما به عنوان مربی نیز در کنار زارعیان و شاطرزاده هستم و با تیم کار می‌کنم. حکمی که برای من اما زده شده است به عنوان مربی اختصاصی محجوب است و قرار است تا مسابقات آسیایی همراه تیم ملی باشم.

مربی تیم ملی جودو در مورد انتخاب مربیان اختصاصی برای اوزان مختلف گفت: من فکر می‌کنم اگر مربیان تیم ملی را بصورت وزنی انتخاب کنیم تا با بچه‌ها کار کنند بهتر نتیجه خواهد داد. ما می‌توانیم نفرات را در اختیار مربیان اوزان مختلف قرار بدهیم و از این مربیان برنامه و نتیجه بخواهیم مسلما بهتر جواب خواهد داد. این اتفاق تا به حال نیز در جودو نیفتاده است اما اگر این روند دنبال شود بهتر نتیجه خواهد داد.

دلیر در خصوص ارزیابی عملکرد محجوب در مسابقات گرنداسلم پاریس و تورنمنت اوچن اتریش عنوان کرد: محجوب با توجه به دوره‌ای را که پشت سر گذاشته بود از لحاظ روانی به این مدال احتیاج داشت و اگر این روند تداوم داشته باشد و شرایط مهیا باشد، محجوب توان کسب مدال و حادثه‌سازی را در المپیک دارد.

ارسال نظر: