تا الان ۵۰ درصد از پاداش بازی‌های اینچئون را دریافت کرده‌ام

عبادی: اکثر فدراسیون‌های ورزشی با مشکلات مالی مواجه هستند

کدخبر: 2018299

عضو تیم ملی تیراندازی با کمان گفت: اکثر فدراسیون‌های ورزشی با مشکلات مالی مواجه هستند و فدراسیون تیراندازی با کمان نیز مانند سایر فدراسیون‌ها با این مشکل مواجه هست.

به گزارش خبرنگار « نسیم آنلاین »، اسماعیل عبادی در مراسم بدرقه تیم ملی تیراندازی با کمان به مسابقات کاپ آسیا گفت: امشب به مسابقات کاپ آسیا اعزام می‌شویم چند سال است که در این مسابقات شرکت کرده‌ام و چهارمین باری است که در این رویداد شرکت می‌کنم. قبل از آخرین مرحله این مسابقات که در ترکیه برگزار شد اردوی آماده‌سازی برگزار کرده و به رکوردهای خوبی رسیدیم.

وی افزود: امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنم چند سالی است که با رقبای آسیایی رقابت کرده و شناخت کافی از این حریفانمان داریم.

عبادی در خصوص امکانات مورد نیاز تیراندازی با کمان اظهار داشت: اکثر فدراسیون‌های ورزشی با مشکلات مالی مواجه هستند و فدراسیون تیراندازی با کمان نیز مانند سایر فدراسیون‌ها با این مشکل مواجه هست.

وی افزود: سال 95 مسابقات کمتری داریم اما امیدواریم در رشته ریکرز سهمیه بازی‌های المپیک را به دست آورده و در کامپاند نیز سهمیه مسابقات "WORLD GAME" را به دست آوریم. این مسابقات برای دومین بار برگزار می‌شود این رقابت‌ها در سال 2017 در لهستان برگزار خواهد شد.

کماندار ملی‌پوش کشورمان ادامه داد: مسابقات داخل سالن تمرکز بالای نیاز دارد و کمک می‌کند تا امتیازات خوبی در مسابقات خارج از سالن به دست آوریم. در تایلند اردوی 3 روزه خوبی را برگزار خواهیم کرد و این امر کمک می‌کند تا بتوانیم نتایج خوبی به دست آوریم.

عبادی در خصوص پاداش فدراسیون برای کسب مدال در بازی‌های اینچئون گفت: 50 درصد پاداش فدراسیون که مبلغ 200 میلیون تومان است را دریافت کرده‌ام و قرار است باقی پاداش را دریافت کنم.

ارسال نظر: