در مجموع مشکل جدی در اردوهای تیم‌های المپیکی وجود ندارد

رحیمی: والیبال سهمیه بگیرد شکستن رکورد تعداد سهمیه تاریخ المپیک ایران دور از دسترس نیست

کدخبر: 2021333

سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک ریو گفت: همه باید با نیت پاک و برای موفقیت ورزش حرکت کنند اگر چنین باشد بهترین اتفاقات را در ریو شاهد خواهیم بود.

اصغر رحیمی در گفتگو با خبرنگار « نسیم آنلاین » درخصوص شرایط تیم‌های ملی و بازدیدها از اردوهای رشته‌های المپیکی گفت: بازدیدها از ابتدای سال آغاز شده، درحال حاضر فدراسیون‌ها دو گروه هستند اول آنهایی که نزدیک به کسب مدال هستند که این فدراسیون‌ها از نظر زیرساختی شرایط خوبی دارند و با مشکلات کمتری روبه رو هستند، بخش دیگر فدراسیون‌ها، فدراسیون‌هایی هستند که کسب سهمیه کرده‌اند و در برخی بخش‌ها بعضا مشکلات جزئی دارند، برای مثال تیراندازی با کمان از نظر خوابگاه با مشکل رو به رو بود که از آنها خواستیم جدول اردوهای خود را اعلام کنند تا مشکل خوابگاه را برطرف کنیم در مجموع باید گفت شرایط تیم‌ها خوب است و مشکل جدی وجود ندارد.

وی درخصوص تعداد سهمیه‌ها نیز گفت: تاکنون توسط 9 فدراسیون و در واقع با جدا کردن کشتی آزاد و فرنگی در 10 رشته 36 سهمیه گرفته‌ایم و به لحاظ افزایش تعداد رشته از قایقرانی، والیبال و تنیس روی میز انتظار کسب سهمیه داریم. در برخی از رشته‌ها نیز بازهم شانس کسب سهمیه داریم برای مثال تکواندو اواخر فروردین ماه در مسابقات آسیایی فیلیپین شرکت می‌کند که در بخش بانوان شانس کسب سهمیه داریم. در بوکس هم با اینکه تا اینجا نتایج قابل قبول نبوده اما در ادامه شانس کسب سهمیه داریم. دو و میدانی و کشتی فرنگی از دیگر رشته‌هایی است که باید منتظر کسب سهمیه آنها باشیم.

سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک ریو تاکید کرد: به طور کلی کسب سهمیه المپیک بسیار سخت است اگر بتوانیم سهمیه‌های بیشتری بگیریم مطمئنا یک افتخار خواهد بود در والیبال با حضور مربی جدید انتظار کسب سهمیه داریم اگر این اتفاق رخ دهد 12 سهمیه به 36 سهمیه فعلی اضافه می‌شود و 8 سهمیه دیگر لازم داریم تا رکورد 55 سهمیه المپیک پکن را بشکنیم.

وی کسب مدال در المپیک را مرحله اصلی و مهم در روند المپیک دانست و گفت: بعد از کسب سهمیه و پشت سر گذاشتن این ماراتن مهم نوبت به کسب مدال می‌رسد، علاوه بر کسب مدال، رنگ مدال نیز اهمیت زیادی دارد چراکه مدال طلا جایگاه کلی کشورها را در رده‌بندی المپیک تعیین می‌کند. در ادامه این مسیر تمرکز کمتری بر کسب سهمیه خواهیم داشت و تا خرداد تکلیف سهمیه‌ها مشخص می‌شود و باید تمرکز خود را بر کسب مدال قرار دهیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر زود است در مورد تعداد مدال‌ها صحبت کنیم ولی انتظار داریم در رشته‌های جدید هم مدال بگیریم. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که در بخش بانوان هم برای نخستین بار مدال کسب کنیم.

وی درخصوص موضوع دوپینگ و لزوم افزایش سطح اطلاعات ورزشکاران در این مورد گفت: دوپینگ یک موضوع جهانی است که در حال حاضر در همه کشورها از جمله چین و روسیه هم وجود دارد. آژانس جهانی دو پینگ قبل از المپیک در این موضوع سخت گیری می‌کند و نمونه‌های مثبت را به سرعت رسانه‌ای می‌کند تا در ماه‌های آینده این موضوع را به حداقل برساند. ما نیز آموزش های دائمی را در برنامه‌های خود قرار دادیم. فدراسیون‌ها هم به صورت حرفه‌ای در این مورد عمل می‌کنند و فدراسیون پزشکی ورزشی نیز با جدیدت پیگیر این موضوع است.

وی در ادامه از برگزاری نشست‌ها و جلسات متعدد با گروه‌های مختلف کاری مرتبط با المپیک از جمله کادر سرپرستی و اصحاب رسانه خبر داد تا چالش‌های موجود پیش بینی و برطرف شود.

سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک درخصوص تعامل با کمیته برگزاری مسابقات المپیک گفت: خوشبختانه تا اینجای کار از برنامه‌ها عقب نیستیم و طبق پیش‌بینی‌ها حرکت کرده‌ایم. کیومرث هاشمی شخصا و با حساسیت هر لحظه بر روند کارها نظارت دارد. هر ساعت از شبانه روز با کمیته برگزاری المپیک در تماس هستیم و آنها برای هر منطقه رابطی معرفی کردند و ما نیز با رابط خود مرتبا در تماس هستیم.

رحیمی تاکید کرد: در بخش پرداخت‌ها نیز کارها به خوبی پیش می‌رود، هتل رسانه‌ها و مسئولان و اسکان ورزشکاران در دهکده طبق روال طی می‌شود، پیش از این مشکل ارسال پول وجود داشت و ما باید مبالغ زیادی را به صورت دستی با خود حمل می‌کردیم که با سوئیفت این مشکل حل شده است و پول را از ایران ارسال می‌کنیم و معمولا یک هفته بعد تائیده آن را می‌گیریم این موضوع باعث شده تا استرس کمتری داشته باشیم و لازم نیست مبالغ سنگین را همراه خود ببریم و در فرودگاه با مشکل رو به رو شویم. پیش از این وقتی پول نقد با خودمان می‌بردیم کمیته برگزاری مسابقات آن را نمی‌پذیرفت و یک روند غیر معمول بود اما اکنون بعد از مذاکرات و برجام در این مورد مشکلات ما حل شده است.

وی در پایان گفت: امیدوارم بهترین نتیجه برای کاروان ایران در المپیک ریو رقم بخورد. من معتقدم که همه باید با نیت پاک و برای موفقیت ورزش حرکت کنند اگر چنین باشد بهترین اتفاقات را در ریو شاهد خواهیم بود.

ارسال نظر: