تکواندو قهرمانی آسیا – "مانیلا" فیلیپین
جدی قهرمان جهان را شکست داد/ همتی حذف شد
در آخرین روز از بیست و دومین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا، مهسا جدی در دور نخست از سد نماینده ژاپن گذشت و حنانه همتی با شکست از نماینده کرهجنوبی از دور رقابتها حذف شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی « نسیم آنلاین » به فیلیپین، در سومین و آخرین روز از بیست و دومین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا در "مانیلا" فیلیپین، مهسا جدی نماینده وزن 57- کیلوگرم ایران در دور نخست با نتیجه 7 بر 6 از سد " مایو هامدا" از ژاپن گذشت و به دور دوم صعود کرد.
تکواندوکار ژاپنی قهرمان مسابقات جهانی روسیه بود و در آن مسابقات از سد کیمیا علیزاده گذشته بود.جدی در دور دوم به مصاف برنده دیدار نپال و اندونزی میرود.
همچنین حنانه نعمتی نماینده وزن 62- کیلوگرم ایران در دور نخست با نتیجه 7 بر 2 مقابل " چائه جئون" از کهجنوبی شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.