خسروی‌وفا: کسب مدال بدون حمایت دولت شدنی نبوده و نخواهد بود

کدخبر: 2037920

رئیس کمیته پارالمپیک گفت: در دوره قبل یازدهم شدیم و در این دوره ۸۵ سهمیه گرفتیم و احتمالا تعداد سهمیه‌های پارالمپیک ایران به ۹۵ سهمیه می‌رسد.

به گزارش خبرنگار «نسیم آنلاین»، محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته پارالمپیک در نشست معاون اول رئیس‌جمهور با فدراسیون‌ها و ورزشکاران المپیکی گفت: در سال 93 و 94 تنها نهادی بودیم که بودجه را کامل و به موقع گرفتیم و موفقیت‌های ما به واسطه حمایت دولت بود. بودجه ما در دل المپیک است شاید یک سوم بودجه کمیته را می‌گیریم حدود 10 میلیارد اما سهمیه ما بیشتر است.

وی گفت: حضور در المپیک بسیار مهم است و یک دهم از ورزشکاران می‌توانند مدال بگیرند. کسب مدال بدون حمایت دولت شدنی نبوده و نخواهد بود. در دوره قبل یازدهم شدیم و در این دوره 85 سهمیه گرفتیم و احتمالا تعداد سهمیه‌های پارالمپیک ایران به 95 سهمیه می‌رسد.

ارسال نظر: