پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو

کهتری: نوری برتر از حریفش بود/ باید بیشتر کار کنیم و تسلط بیشتری در کارمان داشته باشیم

کدخبر: 2062410

رئیس انجمن تیراندازی با کمان فدراسیون جانبازان و معلولین بعد از شکست هادی نوری در بخش انفرادی کامپوند بازی‌های پارالمپیک گفت: نوری رنکینگ ۳ و حریف چینی وی رنکینگ ۱۴ را داشت و از حریفش بالاتر بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی « نسیم آنلاین » از ریو، مجید کهتری پس از شکست نوری در مرحله یک هشتم نهایی بازی های پارالمپیک اظهار داشت: در مسابقه قبل نوری، دو کماندار ترکیه رقابت کردند که در مسابقه ای فشرده و تیر طلایی یکی از کمانداران ترکیه موفق به کسب مدال شد.

وی افزود: مسابقه کامپوند بسیار فشرده تر از ریکرو است و یک امتیاز و فاصله میلیمتری در نتیجه بازی تاثیرگذار است.

رئیس انجمن تیراندازی باکمان فدراسیون جانبازان و معلولین گفت: نمی خواهم شکست نوری را توجیه کنم اما باید بیشتر کار کنیم و تسلط بیشتری در کارمان داشته باشیم. باید بدون استرس کار کنیم و وظیفه ما است که امکانات را برای ورزشکاران فراهم کنیم و با روانشناسان برای تسلط بیشتر ورزشکاران کار کنیم.

ارسال نظر: