چه کسی جایگزین مهدی مهدوی در تیم ملی خواهد بود؟

کری‌خوانی گزینه‌های جایگزین مهدوی در تیم ملی والیبال

کدخبر: 2074810

دو گزینه احتمالی آینده تیم ملی والیبال ایران برای پست پاسوری، در مسابقه تیم‌های سایپا و کاله کری جالبی با هم داشتند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، پس از کناره گیری مهدی مهدوی از تیم ملی والیبال ایران، گمانه زنی‌هایی درباره انتخاب پاسور دوم این تیم مطرح شده است.

بسیاری از کارشناسان، محمدطاهر وادی و جواد کریمی را دو گزینه اصلی و احتمالی برای حضور در آینده تیم ملی می‌دانند، پاسورهایی که در تیم‌های سایپا و کاله بازی می‌کنند.

این دو بازیکن در این مسابقه کری جالبی با یکدیگر داشتند و بارها و بارها سعی می‌کردند با جای خالی انداختن در زمین حریف، امتیاز بگیرند.

کری‌خوانی پاسورها باعث شده بود در بعضی رالی‌ها چند بار شاهد جای خالی انداختن باشیم که البته به دلیل جوان و کم تجربه بودن وادی و کریمی، بسیاری از آن‌ها بی نتیجه می‌ماند.

ارسال نظر: