من هم می‌گویم قرار است زایتسف را بگیریم!

علیزاده: یک ریال هم از شهرداری ارومیه نگرفته‌ام/ حضور کورک در ارومیه شایعه است

کدخبر: 2077912

لیبروی تیم والیبال شهرداری ارومیه گفت: فکر می‌کنم حضور کورک در ارومیه شایعه باشد، چراکه اگر قرار بود بیاید تاحالا آمده بود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، عبدالرضا علیزاده، لیبروی تیم والیبال شهرداری ارومیه درخصوص شرایط مالی تیمش اظهار داشت: اوضاع مالی تمام تیم‌ها تقریباً مثل هم است. خوشبختانه فعلا بدهی تیم به فدراسیون پرداخت شده است و مسئولان کم کم در حال پرداخت بدهی‌های سال گذشته هستند. من ۶۰ درصد از سال گذشته طلب دارم و امسال هم یک ریال نگرفته‌ام، اما اعتراضی نکردیم تا آبروی تیم حفظ شود والبته خیالمان راحت است که بالاخره به پول‌مان می‌رسیم.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط ما یک پشت خط زن و یک دریافت کننده می‌خواهیم، چراکه اولی‌پکا و کشاورزی مصدوم هستند و شریفی هم در تیم ملی است. در این خصوص تراویسا با مسئولان باشگاه صحبت خواهد کرد، اما بعید می دانم کورک به تیم ما بیاید، چراکه تیم ما پول زیادی ندارد که بخواهد به این ستاره پرداخت کند. ضمن اینکه اگر قرار بود بیاید تا کنون برای هماهنگی بیشتر باید می‌آمد.

لیبروی تیم والیبال شهرداری ارومیه خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم این خبرها شایعه باشد؛ البته خیلی از بازیکنان به تیم می‌‌آیند و تست می‌دهند و می‌روند، به همین دلیل تا زمانی که بازیکنی در یک مسابقه رسمی برای ما به میدان نرفته است نمی‌توان گفت که فلانی بازیکن ارومیه است. من هم می گویم زایتسف به ارومیه آمده، اما حرف من که سند نیست. باید منتظر ماند و دید که در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

ارسال نظر: