تدوین برنامه‌های سال ۹۶ فدراسیون جودو

کدخبر: 2090163

برنامه‌های سال ۹۶ فدراسیون جودو و کوراش در نشست شورای اداری فدراسیون تدوین شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، نشست جلسه شورای اداری فدراسیون جودو، امروز (شنبه) با حضور «محمد درخشان» رییس فدراسیون، «محمدرضا رودکی» رئیس ساززمان تیم های ملی، دیگر مسئولان و روسای کمیته های مختلف فدراسیون در سالن اجتماعات دفتر امور مشترک فدراسیون ها برگزار شد.

بررسی برنامه‌های پیش روی تیم های ملی، اعم از حضور تیم های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مسابقات بین المللی آلمان و جمهوری آذربایجان و حضور پرقدرت تیم ملی بزرگسالان در مسابقات آسیایی هنگ کنگ و بازی های کشورهای اسلامی در باکو مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بحث و بررسی در خصوص مسائل داوری، استعدادیابی و همچنین شرایط رشته های کوراش و جوجیتسو که زیر مجموعه فدراسیون جودو هستند از دیگر مفاد نشست امروز بود.

با توجه به اینکه کوراش و جوجیتسو در بازی های آسیایی 2018 اندونزی به صورت رسمی حضور دارند و مدال های این دو رشته در جدول توزیع مدال ها محسوب می شود، محمد درخشان از مسئولان این دو رشته خواست تا برنامه های خود را با جدیت دنبال کنند.

ارسال نظر: