پخش زنده مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان از شبکه ورزش

کدخبر: 2390382

شبکه ورزش همزمان با آغاز مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان که از امروز ۱۲ آبان شروع می شود؛ این مسابقات را از ساعت ۱۹ امروز در قالب برنامه‌ «مثبت ورزش» و با حضور الهه احمدی عضو تیم ملی و یکی از ستاره ها و پرافتخارترین ورزشکاران تیراندازی ایران، به عنوان کارشناس در استودیوی این برنامه و به صورت زنده پوشش خواهد داد.

نسیم‌آنلاین: رقابت‌های تیراندازی قهرمانی جهان از امروز  سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ در دوحه قطر آغاز خواهد شد و شبکه ورزش این رقابت ها را از ساعت ۱۹ امروز در برنامه «مثبت ورزش» و با حضور الهه احمدی به عنوان کارشناس و به صورت مستقیم پخش خواهد کرد.

 در جریان این رویداد، ۳۶ سهمیه المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس در ۱۲ ماده انفرادی توزیع می‌شود و امیر محمد نکونام، شرمینه چهل امیرانی، ساینا تیموری و هلیا خمسه چهار نماینده کشورمان در بخش  تفنگ بادی ۱۰ متر، برای کسب سه سهمیه با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.

ارسال نظر: