هاشمی: هرچه بگذرد، کاروان ایران به مدال‌های بیشتری خواهد رسید

کدخبر: 931281

رئیس کمیته ملی المپیک در گفتگو با ‌«نسیم» افزود: عملکرد ووشو عالی بود/ آنها استحقاق کسب دو مدال طلا را داشتند/ در بخش بانوان عملکرد خوبی داشتیم و این نشان می‌دهد که این بخش ظرفیت زیادی برای کسب مدال دارد

هاشمی در گفتگو با خبرنگار اعزامی «نسیم» به اینچئون افزود: پتانسیل خیلی خوبی در بانوان داریم و با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد، در این بخش می‌توانیم با سرمایه‌گذاری به هدف خود برسیم. ضمن آنکه شمشیربازی هم امروز کار بزرگی انجام داد و توانست خود را به فینال برساند.

وی خاطرنشان کرد: این بازی‌ها فرصت خوبی است تا با مقامات و مسئولان ورزشی دیدار داشته باشیم. در این دیدار‌ها به دنبال دو هدف هستیم. نخست توسعه و همکاری دو جانبه و دوم استفاده از طرفیت‌های دو کشور برای گرفتن کرسی‌های بین المللی. این دیدار‌ها در آینده تاثیرگذار خواهد بود. باید جامعه ایران بداند که هر مددال برنز بانوان با توجه به مشکلاتی که وجود دارد ارزش طلا دارد و باید توجه بیشتری به این بخش ورزش شود.

ارسال نظر: