شاهرخ شهنازی: تیر و کمان بعد از چهار دوره در بازی‌های آسیایی طلا گرفت

کدخبر: 932370

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» به اینچئون، دبیر کل کمیته ملی المپیک افزود: مدال طلای عبادی بسیار ارزشمند است/ ورزش ایران دیگر متکی به یکی، دو رشته خاص نیست/ استعدادیابی در اولویت کار قرار گرفته است

به گزارش خبرنگار «نسیم» از کره‌جنوبی، دبیر کل کمیته المپیک افزود: عبادی کار بزرگ و ارزشمندی انجام داد و جا دارد بابت این نتیجه درخشان از او، کادر فنی و فدراسیون تیروکمان تقدیر و تشکری ویژه شود.

وی افزود: قطعا سرمایه گذاری روی رشته هایی همچون تیراندازی تیروکمان و قایقرانی به دلیل تعدد مدالهایشان در بازی‌های آسیایی می‌تواند جایگاه ما را در جدول بازی‌های آسیایی ارتقا بخشد.

شهنازی ادامه داد: خوشبختانه از سالها پیش استعدادیابی در این رشته در اولویت کار قرار گرفته و کسب مدال‌های ارزشمند ملی‌پوشان این رشته در رده های نوجوانان و جوانان نوید این را می‌دهد که در آینده تعداد مدال‌های خوشرنگمان در آسیایی و جهانی بیشتر باشد .

ارسال نظر: