مداح: شش‌پری نتوانست از فرصت‌هایش استفاده کند

کدخبر: 934264

سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان در گفتگو با «نسیم» افزود: وی مقابل فنی‌ترین بازیکن آسیا مغلوب شد/ متاسفم در دو وزن شش‌پری و علی‌زاده مدال نمی‌گیریم/ شرایط داوری به نفع کره‌‌جنوبی است

بعد از حذف کیمیا علیزاده از بازی‌های آسیایی بدون انجام حتی یک مسابقه، سمانه شش‌پری در سومین بازی خود نتیجه را به حریف خود واگذار کرد تا دست ایران از مدال کوتاه بماند.
مینو مداح در این باره به «نسیم» گفت: شش‌پری برابر حریفی نتیجه را واگذار کرد که در مسابقات ازبکستان صاحب مدال طلا شد و فنی‌ترین بازیکن زمین شناخته شد. شش‌پری در این بازی متاسفانه نتوانست از فرصت‌هایش به خوبی استفاده کند.
وی درخصوص داوری بازی‎ها اظهار داشت: در خصوص داوری نمی‌خواهم صحبتی کنم، چون اختلاف امتیاز زیاد بود، اما شرایط داوری هم به نفع کره بود. به هر حال متاسفم نتوانستیم به فینال راه پیدا کنیم. در وزن کیمیا علیزاده که اجازه مبارزه به وی ندادند و در این بازی هم شکست خوردیم.
سرمربی تیم ملی بانوان درباره بازی شکرانه ایزدی گفت: وی در بازی اول باید برابر برنده ماکوئو و نپال بازی کند و در بازی بعدی نیز به مصاف چین برود که این مسابقه رقابت خیلی سنگینی است، چون این حریف چینی شکرانه ایزدی مدال طلای بازی‌های آسیایی گوانگ ژو را در کارنامه دارد.
مداح، چین را سرسخت‌ترین حریف اکرم خدابنده معرفی کرد و افزود: خدابنده باید برابر حریفی مبارزه کند که طلای مسابقات ازبکستان را دارد. وی در این بازی‌ها مدال طلا را از چنگ خدابنده درآورد و خدابنده انگیزه بالایی دارد و قول داده است در این بازی‌ها با شکست وی جبران کرده و صاحب مدال طلا شود. خدابنده طلای این وزن را حق خودش می‌داند.

وی وزن فاطمه روحانی را نیز غیر قابل پیش‌بینی ارزیابی کرد و ادامه داد: روحانی بعد از استراحت در دور اول با برنده بازی برونئی و پاکستان و در دیدار بعدی با برنده کویت و هند مصاف می‌کند. به طور کلی روحانی نیز حریفان سرسختی از اردن، قزاقستان و ازبکستان دارد که هر کدام به مراحل بالا راه پیدا کنند با روحانی در فینال مصاف سختی دارند و باید منتظر روز مسابقه بمانیم. به هر حال سعی می‌کنیم با مدال خوش‌رنگ از بازی‌های آسیایی برگردیم.

ارسال نظر: