خصرو نصیری: بچه‌ها با جان و دل کار کردند تا مدال بگیرند

کدخبر: 934712

به گزارش خبرنگار اعزامی ‌«نسیم» به اینچئون، سرپرست فدراسیون هندبال افزود: ماچک تا اردیبهشت ماه قرارداد دارد و مایل به ادامه همکاری با وی هستیم/ حق تیم ما بیشتر از این‌ها بود/ بحرینی‌ها ضدهندبال بازی کردند

به گزارش خبرنگار «نسیم» از کره جنوبی،سرپرست فدراسیون هندبال پس از کسب عنوان چهارمی تیم ملی هندبال گفت: بچه‌ها همه تلاش خود را برای کسب عنوان سومی انجام دادند اما متاسفانه با وجود اینکه بچه‌ها همه توان خود را گذاشتند، نشد.

نصیری افزود: داور به ناحق در دقایق پایانی یکی از بازیکنان ما رو اخراج کرد. وی ادامه داد: حاشیه‌های تیم ملی خیلی ما را اذیت کرد ولی بچه‌ها با جان و دل کار کردند تا مدال بگیرند اما تیم جوانی رو برای این‌ بازی‌ها آماده کردیم و علی‌رغم جوانی خیلی‌خوب کار کردند. یک دست و یک‌دل بودن این تیم آینده خوبی خواهد داشت.

نصیری درباره اعتراض بازیکن ایران به تعویض خود گفت : این مسایل در هندبال طبیعی است بازیکن وقتی توپ را از دست می‌دهد ناراحت می‌شود و خوشبختانه ما در این دوره تیم یک ‌دستی داشتم این جز یکی از نادرترین تیم‌هایی بود که بدون حاشیه کار خود را به پایان رساند، هر چند حاشیه‌هایی از بیرون ما را اذیت می‌کرد.

ارسال نظر: