شهنازی: در اینچئون مسابقه‌ای برای مدال انداختن بین کمیته و وزارت وجود نداشت

کدخبر: 938292

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: برخی دوستان از اعزام کاروان کیفی ناراحت بودند اما حالا از نتیجه‌ای که کسب شد خوشحال هستند/ پول در موفقیت جواب نمی‌دهد

به گزارش خبرنگار «نسیم» وی افزود: همدلی و فداکاری نقش بسزایی در نتیجه گرفتن کاروان ایران در بازی‌های آسیایی داشت. سیاست گذاری کمیته، مجمع فدراسیون‌ها و وزارت ورزش جواب داد و باید شاخص شود.

وی ادامه داد: در اینچئون خبرنگاران بیش از تماشاچیان، ورزشکاران را تشویق می‌کردند که این برایم جالب بود. از طرفی همدلی و همکاری فدراسیون‌ها و ورزشکاران بی‌نظیر بود که نشان داد پول و امکانات نیست که به ما جواب می‌دهد. دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به سیاست‌گذاری هیأت اجرایی برای اعزام کاروان کیفی به بازی‌های آسیایی اینچئون عنوان کرد:‌ این سیاست‌گذاری جواب داد که ما آن را باید در آینده سرفصل کارهایمان قرار دهیم البته برخی دوستان ناراحت می‌شدند و دلگیری‌هایی وجود داشت اما الآن آنها خوشحال هستند.

ارسال نظر: