۲۴ روز تا برگزاری بزرگ‌ترین رویداد تکواندو در "چلیابینسک" زمان باقی مانده است

کدخبر: 994892

بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان از ۲۲ اردیبهشت‌ماه به مدت ۷ روز آغاز می‌شود تا تکواندو شاهد بزرگ‌ترین و حساس‌ترین رویداد این رشته ورزشی در سال ۲۰۱۵ باشد

به گزارش «نسیم» و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان از 22 اردیبهشت‌ماه به مدت 7 روز آغاز می‌شود تا تکواندو شاهد بزرگ‌ترین و حساس‌ترین رویداد این رشته ورزشی در سال 2015 باشد . اما بد نیست نگاهی به حال و هوای این روزهای چلیابینسک داشته باشیم. شهری که این روزها مهیای پذیرایی از 150 کشور جهان می‌شود ! *** تراکــتور و طراحــــی جدید‌ ***

سالن "تراکتور" که در سال 2014 میزبان مسابقات قهرمانی جودو بوده، حالا با شکل و شمایلی جدید برای برگزاری مبارزات تکواندو آماده می‌شود. در طراحی جدید سالن تراکتور، رنگ‌های زیادی به چشم می‌خورد و زمین مسابقات آن نسبت به جودو کوچکتر است . طبق طراحی نرم افزاری مسئولین برگزاری مسابقات؛ قرار است این رقابتها بر روی 5 شیاپ چانگ انجام شود که طراحی و ساخت و آماده سازی این سالن از اوایل ماه آوریل آغاز شده است .

*** تمـرینـــات تیم نمایــش 200 نفــره ادامــه دارد *** تیم نمایش تکواندوی روسیه با حضور 200 دختر و پسر کمتر از 12 سال در حال تمرین است تا در مراسم افتتاحیه مسابقات جهانی حضور داشته باشد .

*** احــداث پـارک تکــــواندو *** از دیگر کارهای روس‌ها، برای برگزاری هرچه بهتر مسابقات، راه اندازی و احداث یک پارک سرپوشیده با نام "تکواندو" است. در این پارک، منطقه ای برای هواداران تکواندو در نظر گرفته شده و سالن‌های غذاخوری، سالن تبلیغات، سالنی برای برگزاری مراسم فرهنگی و ورزشی نیز به چشم می‌خورد . تیم طراحی پارک، در پلان منتشر شده، موضوعیت این پارک را "موفقیت‌های بزرگ در تاریخ تکواندو" اعلام کرده است.

بی‌شک بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان، یکی از جذاب ترین رویدادهای تاریخ تکواندو خواهد بود که تا سال‌ها در اذهان ورزشکاران و طرفداران این رشته باقی ‌می‌ماند. سوای تلاش این روزهای روسیه برای برگزاری هرچه بهتر مسابقات، قطعا 120 امتیازه بودن این رقابتها برای کسب سهمیه المپیک 2016 ریو، آنهم یکسال قبل از آغاز المپیک. سهم بسازایی در جذاب شدن این مسابقات خواهد داشت .

تیم ملی تکواندوی کشورمان در این رقابتها با ترکیب 8 نفره در بخش مردان و ترکیب 6 نفره در بخش زنان حضور دارد . محمد کاظمی، فرزان عاشورزاده، ابوالفضل یعقوبی، علیرضا نصرآزادانی (کاپیتان ) ، مسعود حجی زواره، مهدی خدابخشی، امید عمیدی و سجاد مردانی، شاگردان بیژن مقانلو هستند که این روزها برای کسب امتیاز کامل این رقابتها، تمرینات خود را در دو نوبت صبح و عصر در مرکز جهانی تکواندو پیگیری می کنند و می خواهند کاپ قهرمانی این دوره از مسابقات را با خود به ایران آورند . اما در بخش زنان، بهاره ندرخانلو، کیمیا علیزاده، شکرانه ایزدی، فاطمه روحانی، هانیه اخلاقی و اکرم خدابنده (کاپیتان)، تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا طلسم چندین ساله بخش بانوان را شکسته و بالاخره مدال جهانی را به نام خود ثبت کنند. شاگردان مینو مداح برای کسب نتایج درخشان در این رویداد تمرینات هر روزه خود را در مرکز جهانی پیگیری می کنند .

ارسال نظر: