ملی‌پوش واترپلو: با حضور رضوانی وضعیت فدراسیون بهتر شده است

کدخبر: 995576

سجاد عباسی در گفتگو با «نسیم» افزود: عدم حضور در بازی‌های آسیایی به تیم ایران ضربه زد/ فدراسیون با انتخاب طاهریان به عنوان سرمربی تیم ملی، تصمیم درستی گرفت/ با توجه به استراحت کم در شرایط ایده‌آل قرار نداریم

سجاد عبدی، در گفت وگو با «نسیم»، در مورد شرایط تیم ملی واترپلو اظهار داشت: تیم ملی واترپلو در حال حاضر برای مسبقات توسعه جهانی که درتهران برگزار می‌‎شود در اردو است.

وی ادامه داد: اردوهای تیم ملی از نظر سخت افزاری بهتر از قبل برگزار می‌شود. متاسفانه در این مدت استراحت کمی داشتیم و با شرایط ایده‌ال فاصه داریم ولی شرایط حال حاظر ما خیلی خوب است. در این مسابقات سه تیم از آفریقا، اروپا و امریکا حضور دارند.

عبدی ادامه داد: با توجه به شناخت قبلی که طاهریان سرمربی تیم ملی از بازیکنان دارد و با توجه به رابطه خوب او با بچه‌ها مسئولان فدراسیون در انتخاب او تصمیم بسیار خوبی گرفتند.

دروازه بان تیم ملی واترپلو گفت: در گذشته فدراسیون شنا با ضعف‌های فراوانی روبه رو بود اما در دوره مدیریت جدید این مشکلات به حداقل رسید.

وی ادامه داد: در گذشته مشکلات مدیریتی باعث تعلیق فدراسیون شد و نرفتن به بازی‌های آسیایی بسیار به تیم واترپلو ایران ضرر رساند و این بازی‌ها در ایران کمک زیادی به مطرح شدن تیم می کند.

ارسال نظر: