رئیس انجمن تیراندازی باکمان جانبازان: مبلغ قرارداد سرمربی اوکراینی کمتر از مربیان قبلی است
مجید کهتری در گفتگو با «نسیم» افزود: با این مربی ابتدا قرارداد سه ماهه میبندیم/ مخالف حضور رنجبر و نعمتی در اردوی افراد توانمند نیستم اما باید اولویتشان را مشخص کنند
مجید کهتری، رئیس انجمن تیراندازی باکمان جانبازان و معلولین درخصوص تغییر کادر مربیگری تیم ملی به «نسیم» گفت: برای ارتقاء سطح مربیگری تیم ملی صلاح دانستند از دانش خارج از کشور استفاده شود تا سطح فنی تیم را بالا ببرد.
وی به سطح بالای مسابقات پارالمپیک اشاره کرد و افزود: مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک شهریورماه برگزار می شود که حیثیتی است و با توجه به اینکه سهمیه تیمی توزیع نمی شود باید سهمیه انفرادی را به دست آوریم.
کهتری همچنین از تغییراتی در اردوهای آماده سازی تیم ملی خبر داد و اظهار داشت: در این اردو 9 بازیکن که در بازی های پاراآسیایی به مسابقات اعزام شدند را به اردو دعوت کردیم و فرزانه عسگری و شهاب ریحانی به تازگی به اردوها راه پیدا کرده اند. از فدراسیون درخواست کردیم در رشته ریکرو نیز بازیکنان جدیدی جذب شوند که رکوردشان پائین تر بود. در این اردو همچنین موافقت فدراسیون جانبازان و معلولین را گرفته ایم که در پایان اردوهای آمادگی تیم ملی اردوهای ثانویه را برگزار کنیم تا کسانی که ادعای ثبت رکورد خوب دارند و می خواهند توانایی شان را نشان دهند به اردو راه پیدا کنند. مربی تیم ملی نیز اظهار داشته که نمی خواهد در این مدت بیکار بماند. شاید از این بازیکنان اردوهای ثانویه بازیکنانی باشند که بتوانند جایگزین بازیکنان پاراآسیایی اینچئون شوند.
رئیس انجمن تیراندازی باکمان جانبازان و معلولین درخصوص قرارداد مربی اوکراینی تیم ملی گفت: با وی قرارداد نبستیم تا عملکرد وی را بررسی کرده و سپس قرارداد ببندیم که خوشبختانه در این مدت عملکرد خوبی داشته و 80 درصد نظرمان را جلب و تیم قبولش کرده است. با وی قرارداد یکساله می بندیم اما مشکلاتی وجود دارد که نمی توانیم چنین قراردادی ببندیم به همین دلیل ابتدا قرارداد سه ماهه می بندیم تا مجوز فعالیتش از وزارت کار و نیروی انتظامی به کمیته ملی پارالمپیک برسد سپس اقدامات لازم را صورت می دهیم. دوست ندارم درخصوص مبلغ قراردادش صحبت کنم اما مبلغش از مربیانی که داشته و عملکردشان پائین تر بوده خیلی کمتر است اما کیفیت کارش بالاتر است.
وی در پایان درباره فعالیت زهرا نعمتی و ابراهیم رنجبر در اردوهای تیم ملی افراد توانمند و معلولین اظهار داشت: مخالف حضور آنها در اردوهای افراد توانمند نبودم و حتی به آنها گفتم اگر شرایط تمرینی می تواند به بالا رفتن آمادگی شان کمک کند بروند اما نمی توان تنها نظر ورزشکاران را درنظر گرفت چراکه شرایط تمرینی و نحوه اردوهای تیم ملی مربیان متفاوت است و به همین جهت از آنها خواسته ام اولویتشان را برای شرکت در تیم ملی مشخص کنند.