مراسم رونمایی از کتاب "فرنگیس" برگزار می‌شود

کدخبر: 1017481

"فرنگیس" یکی دیگر از آثار با موضوع خاطرات زنان در جنگ و درباره زندگی فرنگیس حیدرپور است/ این کتاب ساعت ۱۶ روز شنبه هفدهم مردادماه با حضور حجت‌الاسلام خاموشی و مرتضی سرهنگی در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش «نسیم»، آیین رونمایی از کتاب «فرنگیس» (خاطرات فرنگیس حیدرپور) نوشته مهناز فتاحی در تالار مهر حوزه هنری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی خاموشی ریس سازمان تبلیغات اسلامی، مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، مهناز فتاحی نویسنده کتاب و فرنگیس حیدرپور راوی کتاب سخنرانان این مراسم هستند. پخش فیلم مستند «کتاب و قصه‌خوانی» براساس روایت این کتاب از دیگر بخش‌های این مراسم است. کتاب «فرنگیس» یکی دیگر از آثار با موضوع خاطرات زنان در جنگ و درباره زندگی فرنگیس حیدرپور است. وی از زنان قهرمان دوران دفاع مقدس کرمانشاه به شمار می رود. مهناز فتاحی درباره این کتاب گفت: در زمان جنگ تحمیلی که مردان روستا به جبهه های جنگ رفته بودند دشمن توانسته بود از سمت گیلان غرب وارد مرزهای کشورمان شود. بنابراین زنان و بچه های منطقه به دامن کوه ها پناه برده بودند. فرنگیس یک بار که به روستا برمی‌گردد تا برای زنان و بچه‌ها آذوقه ببرد، دشمنان سد راهش می‌شوند که او با تبر یکی از آنان را به هلاکت می رساند و دیگری را اسیر می گیرد. این نویسنده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره بانو فرنگیس گفت: تندیس این شیرزن در یکی از میادین شهر کرمانشاه نصب شده و همه با این بانو و مبارزات وی آشنا هستند. وقتی مقام معظم رهبری در سفر خود به کرمانشاه از رشادت‌های این بانو گفتند ماجرا برایم جالب‌تر شد. هر چند همواره از همان زمانی که به خاطره‌نگاری مشغول بودم از خدا می‌خواستم تا بتوانم خاطرات فرنگیس را هم بنویسم و شخصیت او را معرفی کنم. گفتنی است، آیین رونمایی از کتاب «فرنگیس»؛ خاطرات فرنگیس حیدرپور نوشته مهناز فتاحی ساعت 16 روز شنبه هفدهم مردادماه با حضور جمعی از مدیران فرهنگی، مسئولان استان کرمانشاه و نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در تالار مهر حوزه هنری واقع در انتهای خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ برگزار می‌شود.

ارسال نظر: