معاون فرهنگی ارشاد به کتابفروشی دارالکتب اسلامیه می‌رود

کدخبر: 1047316

سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد در سومین دیدار خود در کتابفروشی دارالکتب اسلامیه میزبان اهالی نشر و کتاب خواهد بود

به گزارش «نسیم»، سومین دیدار معاون فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهالی نشر و کتاب در کتابفروشی ها، روز شنبه (5 دیماه) در کتابفروشی دارالکتب اسلامی برگزار می شود.

طرح «دیدار معاون امور فرهنگی با اهالی نشر و کتاب در کتابفروشی ها» به منظور تسهیل دیدار نویسندگان، ناشران، کتابفروشان و... با معاون امور فرهنگی به صورت هفتگی به میزبانی یکی از کتاب فروشی برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، پیش از این کتاب فروشی های توس و اساطیر میزبان برنامه دیدار معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهالی نشر بودند.

گفتنی است کتابفروشی دارالکتب اسلامیه در خیابان انقلاب، بازارچه کتاب پلاک 10 واقع شده و اهالی نشر و کتاب می توانند در زمان اعلام شده بدون وقت قبلی با دکتر سید عباس صالحی دیدار و درباره مسائل و مشکلات خود گفت و گو کنند.

ارسال نظر: