در سالن یاس برگزارشد؛

کتاب "راه و رسم دانشجویی" با حضور سردار نقدی رونمایی شد

کدخبر: 2096753

مراسم رونمایی و نقد کتاب "راه و رسم دانشجویی" با حضور سردار محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران و محمدرضا نجفی، نویسنده کتاب، برگزار شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سردار نقدی در مراسم رونمایی از کتاب «راه و رسم دانشجویی» که در سالن یاس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد، گفت: مسئلۀ سبک زندگی اسلامی که در این کتاب بیان شده است یکی از محور‌های اصلی تهاجم فرهنگی غرب به فرهنگ کشور ماست که ما باید با توصیۀ خواندن این کتاب به جوان‌ها و همچنین تولید آثار بیشتری در این زمینه که توجیه نوجوانان و جوانان را نیز به همراه دارد، در مقابل این تهاجم فرهنگی ایستادگی کنیم.

وی ادامه داد: سبک زندگی غربی با شکست مواجه شده است و رشد جمعیتی منفی آنان ثابت‌کنندۀ این موضوع است. اگرچه دولت‌های اروپایی مزایا و حتی پاداش‌هایی برای خانواده‌هایی که فرزند به دنیا آورند در نظر گرفته است؛ اما باز هم زوج‌ها زیر بار مسئولیت فرزندآوری نمی‌روند.

سردار نقدی با اشاره به رشد جمعتی آمریکا گفت: رشد جمعیتی این قاره به دلیل وجود نژادهای مختلف که دارای سبک زندگی‌های متفاوت و نگاه مثبت به فرزند آوری هستند، مثبت است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران با اشاره به کتاب «راه و رسم دانشجویی» گفت: باتوجه به سخنان مقام معظم رهبری که تأکید بر ترویج سبک زندگی اسلامی دارند، این کتاب با وجود نکات مثبت و منفی می‌تواند به ترویج این سبک زندگی پسندیده و مقدس کمک بسیاری کند.

محمدرضا نجفی، نویسندۀ کتاب، دربارۀ انگیزۀ نوشتن این کتاب گفت: هنگامی که دانشجوی دورۀ کارشناسی ارشد بودم، با شنیدن اینکه سبک زندگی اسلامی به دغدغۀ رهبر معظم انقلاب اسلامی تبدیل شده است، احساس تکلیف کردم و بعد از مشورت با همسرم، شروع به جمع‌آوری نکاتی در این باره کردیم که به یاری خدا بعد از چهارده ماه کتاب تکمیل شد.

از ویژگی‌های برجستۀ این کتاب که به قلم محمدرضا نجفی و زهرا صادقی‌نیا زوج دانشجو نوشته شده است، داشتن زبانی ساده، جذاب و داستان‌محور بودن آن است. این داستان‌هایی که اشاره به زندگی خصوصی دانشجویان دارد و از جامعیت خاصی نسبت به شخصیت‌های مختلف دانشگاهی برخوردار است.

سردار نقدی در پایان با توصیۀ این کتاب به جوانان، مخصوصاً دانشجویان سال اولی، رمز موفقیت این کتاب را یاری گرفتن نویسنده از خداوند رحمان در همۀ مراحل دانست.

شایان ذکر است، این کتاب به‌واسطۀ بیان آزاداندیشانه و برگرفته از عقلانیت در اولین جشنوارۀ ملی کرسی‌های آزاداندیشی مورد تقدیر قرار گرفته و با توجه به استقبال مخاطبان در مدت شش ماه، به چاپ سوم رسیده است.

ارسال نظر: