اخبار آرشیوی

کدخبر: 218648

مانور اطفای حریق دوشنبه ۱۲ اردیبهشت با حضور گروه‌های مختلف آتش‌نشانی در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران برگزار میشود

این مانور به منظور کسب آمادگی لازم برای اطفای حریق پیش از آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و با حضور گروه‌های متعددی از ستاد بحران و سازمان آتش نشانی شهر تهران انجام خواهد شد.
به گزارش «نسیم» به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مانور اطفای حریق در محل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که مانند سال‌های گذشته در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشود، روز دوازدهم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. به این منظور برای رساندن آب به بخش‌هایی مانند شبستان مصلی که به آب پرفشار برای اطفای حریق دسترسی ندارد، تانکرهایی از قبل تعبیه شده است تا در صورت لزوم نیاز به لوله‌کشی برای اطفای حریق نباشد. این مانور پیش از آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و با حضور گروه‌های متعددی از ستاد بحران و سازمان آتش نشانی شهر تهران انجام خواهد شد. بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت ماه از ساعت 10 صبح تا 8 شب در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
ارسال نظر: