" انتشار اشعار ایرانی در سایر کشورها به خاطر زحمات علیرضا قزوه و موسوی گرمارودی است"

کدخبر: 967315

مشفق کاشانی در مراسم هجدهمین شب شاعر گفت: قزوه آثاری را از هند به کشورمان آورده که گنجینه‌های ارزشمندی به شمار می‌روند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مشفق کاشانی در هجدهمین شب شاعر که عصر امروز در سازمان رسانه ای اوج برگزار شد، گفت: قطعا برگزاری چنین مراسم هایی بر اهالی ادبیات کشور تاثیرگذار است و از همه کسانی که در این مراسم حضور یافتند و درباره من مطالبی را عنوان کردم، تشکر می کنم.

وی با بیان اینکه از اوایل انقلاب اسلامی با علیرضا قزوه آشنا شدم، ادامه داد: در تمام این سال ها وی لطف زیادی به بنده داشته و هیچگاه وعده ای نداده که نمی تواند آنها را عملی کند؛ در واقع قزوه هر کاری که داشته ام برای انجام داده است.

مشفق کاشانی اظهار داشت: اگر شعرهای معاصر ایران در کشورهای دیگر نیز منتشر می شود به خاطر زحمات علیرضا قزوه و سیدعلی موسوی گرمارودی است.

وی خاطر نشان کرد: علیرضا قزوه اسناد و آثاری را از هند به کشورمان آورده که گنجینه های ارزشمندی به شمار می روند و در آینده منتشر خواهند شد.

گفتنی است، در پایان مراسم با اهدای لوحی از سوی سازمان هنری - رسانه ای اوج و حوزه هنری از مشفق کاشانی تقدیر شد.

ارسال نظر: