صدا و سیمای استان قم نمایشگاه کتاب حوزه دین را تحریم کرد

کدخبر: 967695

رئیس مجمع ناشران استان قم در نشست خبری چهارمین دوره این نمایشگاه گفت: با وجود اینکه قم شأنیت فرهنگی دارد ولی متأسفانه این دوره از نمایشگاه کتاب حوزه دین از سوی صدا و سیمای استان تحریم خبری شد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سید محمود حسینی در نشست خبری چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب حوزه دین که امروز در مجتمع ناشران استان قم برگزار شد گفت: این نمایشگاه در فضایی بالغ بر 11 هزار و 500 متر مربع و در 4 طبقه برگزار شده که 44 ناشر از کشورهای لبنان، سوریه، عراق، اردن و مصر به ارائه 13 هزار و 400 عنوان کتاب پرداخته است همچنین 150 ناشر داخلی نیز 34 هزار عنوان کتاب حوزه دین را در این نمایشگاه عرضه کرده است.

وی با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه از 11 تا 21 دی‌ماه در مجتمع ناشران استان قم برپا شده است گفت: طی دو روز آینده نشست تخصصی استانداردهای کتاب‌های دینی در عرصه بین الملل و آسیب‌شناسی کتاب‌های دینی را در این نمایشگاه برگزار خواهیم کرد.

رئیس مجمع ناشران استان قم با گلایه از صدا و سیمای این استان گفت: متأسفانه چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب حوزه دین در روزهای ابتدایی از سوی صداو سیمای این استان تحریم خبری شد و با وجود انجام تبلیغات محیطی از همان آغازین روزهای نمایشگاه باید بگوییم که این دوره از نمایشگاه تنها دو روز است که مورد استقبال قرار گرفته است.

حسینی اظهار داشت: اکثر کتاب‌های این نمایشگاه آثار تخصصی حوزه دین به شمار می‌روند از این رو طلاب ایران و غیر ایرانی استقبال خوبی را از نمایشگاه داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر فضای محیطی استان قم را تابلوهای مربوط به تبلیغات لینا و... پر کرده است در حالی که شأنیت قم شأنیت فرنگی است با این حال این دوره از نمایشگاه از سوی صدا و سیمای استان قم تحریم شده و تنها صدا و سیمای تهران بوده است که به این مقوله پرداخته است.

ارسال نظر: