۶۵۰ میلیون تومان بن کتاب به نمایشگاه کتاب دین اختصاص یافت

کدخبر: 967703

معاون فرهنگی هنری اداره کل ارشاد استان قم در نشست خبری این دوره از نمایشگاه کتاب حوزه دین گفت: ۴۴ ناشر خارجی و ۱۵۰ ناشر خارجی در این دوره حضور دارند/ سه جلسه نقد کتاب در این دوره برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حامد حجتی معاون فرهنگی هنری اداره کل ارشاد استان قم در نشست خبری چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تخصصی حوزه دین که امروز درمجتمع ناشران استان قم برگزار شد گفت: تخصصی بودن مهترین ویژگی این نمایشگاه به شمار می‌رود و قطعاً چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی حوزه دین می‌تواند آغازگر هدایت نمایشگاه‌های کتاب شود.

وی ادامه داد: نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از دید منتقدان بیشتر به فروشگاه شبیه است تا نمایشگاه در حالی که نمایشگاه کتاب تخصصی حوزه دین به خاطر نگاه تخصی‌اش بیشتر جنبة نمایشگاهی دارد.

معاون فرهنگی هنری اداره کل استان قم بیان اینکه تمام تلاش ما این بود تا آخرین اتفاقات کتاب را در حوزه دین در این دوره از نمایشگاه نشان دهیم اظهار داشت: 44 ناشر خارجی و 150 ناشر داخلی در این دوره حضور دارند و به بحث اقتصاد حوزه نشر نیز توجه کرده‌ایم.

حجتی افزود: در این دوره از نمایشگاه جلسات نقد کتاب راخواهیم و تا روز آخر برگزاری نمایشگاه تخصصی حوزه دین 3 جلسه نقد کتاب را برگزار می‌کنیم.علاوه بر آن برنامه‌های جنبی مختلفی را نیز برای این نمایشگاه در نظر گرفته‌ایم.

معاون فرهنگی هنری اداره کل استان قم بیان بیان اینکه برای خرید بهتر کتاب از سوی مردم، مدارس و حوزه‌های علمیه تسهیلاتی در نظر گرفته شده است تصریح کرد: 650 میلیون تومان بن کتاب به این دوره از نمایشگاه اختصاص یافته که هر فرد مراجعه کننده به این نمایشگاه 50 هزار تومان بن دریافت خواهد کرد و قطعاً این میزان دروضعیت اقتصادی فعلی اعتبار خوبی به شمار می‌رود؛ تا به امروز که شش روز از برگزاری نمایشگاه می‌گذرذ 90 در صد یارانه کتاب توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف چهارمین دوره نمایشگاه کتاب تخصصی حوزه دین کم توجهی رسانه‌ها است.

حجت الاسلام ایزدپناه مدیر اداره کل ارشاد استان قم در نشست خبری چهارمین نمایشگاه بین المللی کتابحوزه دین که امروز درمجتمع ناشران این استان برگزار شد گفت: وزیر ارشاد در اولین سیاست فرهنگی خود اعلام کرد که قم به عنوان قطب فرهنگ دینی کشور مطرح است به عبارت دیگر علی جنتی عنوان کرد که یکی از اصول سیاست‌های فرهنگی دولت جدید این است که قم به عنوان پشتوانه و تولیدگر فرهنگ و دانش دینی در کشور مطرح شود.

وی ادامه داد: در همین راستا چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب حوزه دین برگزار شده و در حقیقت این نمایشگاه از سوی حوزه علمیه و وزارت ارشاد که متولی فرهنگ کشور به شمار می‌رود دایر شده است.

ارسال نظر: