حضور قطر در نمایشگاه کتاب تهران قطعی شد
همزمان با سومین روز نمایشگاه کتاب دوحه، حمد بن عبدالعزیز الکواری وزیر فرهنگ، هنر و میراث قطر در غرفه مؤسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران حاضر شد و از حضور پررنگ قطر در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد
به گزارش «نسیم»، همزمان با سومین روز نمایشگاه کتاب دوحه قطر، دکتر حمد بن عبدالعزیز الکواری وزیر فرهنگ، هنر و میراث قطر به همراه عبدالله الانصاری، رئیس نمایشگاه کتاب دوحه، درغرفه مؤسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران حاضر و از حضور پررنگ قطر در نمایشگاه کتاب تهران خبر دادند .
وزیر فرهنگ قطر به همراه عبدالله انصاری از غرفه موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران که به نمایندگی ازنشرجمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه قطر شرکت نموده بازدید نمودند و با دکتر امیر مسعود شهرام نیا مدیرعامل این موسسه دیدار و گفت و گو کردند .
در ابتدای این دیدار شهرام نیا از دعوت و پذیرایی گرم طرف قطری تشکر نمود و رسماً از قطر برای حضور در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دعوت نمود. دکتر الکواری نیز از حضور پرتعداد ناشران ایرانی در این دوره از نمایشگاه ابراز خرسندی نمود و اظهار داشت: علاقمند به حضور در نمایشگاه کتاب تهران هستم و امیدوارم هماهنگی لازم برای حضور پر رنگ قطر در نمایشگاه کتاب تهران صورت پذیرد. وی درادامه ازابرازمحبت دکتر جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت دعوت ایشان برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران تشکر و قدردانی نمود و اظهارداشت: در اولین فرصت و یا ترجیحاً همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به ایران سفر خواهم نمود .
الکواری در ادامه فرهنگ ایران را برای قطری ها بسیار مهم و با ارزش دانست و خواستار مراودات بیشتر فرهنگی بین دو کشور شد .
دکتر شهرام نیا نیز ضمن استقبال از بازدید وزیر فرهنگ قطر از نمایشگاه کتاب تهران خواستار حضور پر تعداد ناشران قطری در نمایشگاه کتاب تهران و نیز کمک به تسهیل حضور ناشران ایرانی در دوره آتی نمایشگاه قطر شد .
بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب دوحه قطر تا ٢٧ دی ماه در محل همایش های ملی این کشور از ساعت ٩ تا13 و 16 تا 22 دایر می باشد .