سفیر ایران در تاجیکستان با رئیس بنیاد سعدی دیدار کرد
حجتالله فغانی دیداری را با غلامعلی حدادعادل به منظور همافزایی فعالیتهای گسترش زبان فارسی انجام داد
به گزارش «نسیم»، سفیر ایران در تاجیکستان با رئیس بنیاد سعدی دیدار کرد. در این دیدار، دکتر غلامعلی حدادعادل به اهمیت تاجیکستان به عنوان تنها کشور فارسی زبان تاکید کرد و گفت: بنیاد سعدی می توانند فعالیتهای زیادی در این کشور داشته باشد.
رییس بنیاد سعدی «فعال کردن مرکز پژوهشی»، «تلاش برای برگرداندن خط تاجیکی ها به خط نیاکان»، «کمک به کمیته اطلاعات و واژه گزینی» و «ارتباط با اساتید زبان فارسی» را از جمله انتظارات بنیاد سعدی از سفیر ایران در کشور تاجیکستان برشمرد. حجت الله فغانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان نیز گزارشی از فعالیت های خود و برنامههایی که در آینده برای زبان فارسی دارند ارائه کرد.
همچنین سیدمحمدرضا دربندی، معاون امور بین الملل بنیاد سعدی نیز از نتایج جلسات شورای راهبردی مربوط به تاجیکستان گزارشی ارائه داد و قرار شد محورهای بحث مورد نظر در اختیار سفیر ایران در تاجیکستان قرار گیرد.