بنهای خرید کتاب از امروز به متقاضیان تحویل داده میشود
متقاضیان از امروز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت برای دریافت کارتهای خود باید به شعب منتخب خود که در سایت مشخص کرده بودند، اقدام کنند
به گزارش «نسیم»، بنهای خرید کتاب با احراز هویت متقاضیان در شعب بانک عامل از امروز(13 اردیبهشت ماه) تحویل داده میشود.
با توجه به سهمیهبندی فروش بن در استانها، قابلیت خرید بنکارتهای دانشجویی تا پنجشنبه(10 اردیبهشت ماه) فراهم بود و پس از اینکه ظرفیت 250 هزار بن الکتریکی خرید کتاب تا شنبه (12 اردیبهشتماه) تکمیل شد، دیگر امکان ثبتنام در این سایت وجود ندارد و به دانشجویان و طلاب توصیه میشود که برای ثبتنام اقدامی نکنند.
متقاضیان از امروز یکشنبه (13 اردیبهشت) برای دریافت کارتهای خود باید به شعب منتخب خود که در سایت مشخص کرده بودند، اقدام کنند. متقاضیان برای دریافت این بن کارتها باید کارت ملی، کارت دانشجویی، شناسنامه و کد رهگیری همراه داشته باشند تا شعب بانک صادرات پس از احراز هویت بنها را به دانشجویان تحویل دهند.
متقاضیان دریافت بن کارتهای الکترونیکی خرید کتاب، از 13 اردیبهشت ماه تا روزهای پایانی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران فرصت دریافت بن کارتهای خود در شعب منتخب بانک عامل را دارند.
مدیر کمیته علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم: 30 برنامه به نشست سراها اضافه شد
مدیر کمیته علمی، فرهنگی و سرای اهل قلم با بیان اینکه برنامه سراهای نمایشگاه امسال در قالب 6 سرا برگزار میشود گفت: پیش از این قرار بود 200 نشست در این سراها برگزار شود که با هماهنگیهای صورت گرفته تعداد این نشستها به 230 برنامه رسید.
یحیی دهقانی گفت: امسال 6 سرا در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میزبان اهالی قلم و کتاب میشوند. در تالار گفتوگو و سرای اصلی 90 نشست برگزار میشود و سایر نشستها در چهار سالن بینالملل، آموزشی، دانشگاهی و کودک و نوجوان در برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: محور نشستهای بینالمللی در سالن اصلی نشر و کتاب است. همچنین «روز کشورها» از دیگر برنامههای این سرا به شمار میآید. در روز رایزنهای فرهنگی از کشورهای موسوم به آن روز حاضر خواهند شد. این روزها به نام کشورهایی مانند فرانسه، عمان، رومانی و ایتالیا نامگذاری شده است.
دهقانی درباره تعداد نشستهای اضافه شده توضیح داد: در سالن بینالملل نمایشگاه روزانه 5 نشست تخصصی برگزار میشود و «یک روز و یک زبان» از ویژه برنامههای نشستهای این سراست. همچنین در سالن ناشران آموزشی روزانه حدود 4 نشست در حوزه آموزش و تعلیم برگزار میشود.
وی تفاوت نشستهای این دوره از سراها با سالهای گذشته را موضوع توجه به حوزه نشر و کتاب دانست.
جهانگیر خسروشاهی: ناشران شهرستانی به فرصت برابر در نمایشگاه کتاب نیاز دارند
جهانگیر خسروشاهی، نویسنده از مسئولان نمایشگاه خواست تا فرصت برابری برای حضور ناشران شهرستانی در نظر بگیرند.
بنویسنده رمان «کوچههای بی خبری» گفت: در نمایشگاه بینالمللی معمولا بخش ناشران شهرستانی در جایی قرار میگیرد که کمتر مورد توجه است و امیدوارم جایگاه بهتری برای آنها در نظر گرفته شود تا به بهتر دیده شدن آثار آنها کمک کند. از سوی دیگر دولت میتواند با درنظر گرفتن یارانههای ویژه برای آنها امکان عادلانه و مساوی برای این ناشران در نظر بگیرد.
وی افزود: چینش غرفهها و دادن فضای مناسب به ناشرانی که در نمایشگاههای قبلی به آنها بیتوجهی شده است و رعایت ترتیب چینش الفبایی ناشران عمومی از برخی بینظمیها جلوگیری میکند. همچنین بهتر است غرفههایی که در نبش قرار گرفتهاند، با توجه به شرایط ناشر و آثار به آنها اختصاص داده شود.
نویسنده «غروب آبی رود» با اشاره به انتقادهایی که به مکان برگزاری نمایشگاه میشود، اظهار کرد: مکان نمایشگاه تا پایان یافتن محل اصلی که شهر آفتاب نام دارد در مصلی خواهد بود، بنابراین ایرادهایی که در اینباره وارد میکنند، بیفایده است.
خسروشاهی به اهمیت تداوم مدیریت نمایشگاه به دور از سلیقههای سیاسی اشاره کرد و گفت: باید تغییرات نمایشگاه کتاب به صورت هیات امنایی و اتاق فکر صورت بگیرد. یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازوکاری برای آینده در نظر بگیرد که تغییر مدیران کلان و در سطح بالا باعث تغییر اساسی در نمایشگاه کتاب نشود .
وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر تاسیس دانشکدهای که به امور کتاب، مسائل علمی آن، اقتصاد آسیبدیده نشر و سیاستگذاریها بپردازد، از راهکارهای مناسب در حوزه نشر بهشمار میآید. هیات امنای نمایشگاه نیز باید تحت تاثیر هیات علمی این آکادمی باشند چرا که بخشهای علمی نباید متاثر از تغییرات مدیران کتاب باشد. نمایشگاه کتاب موضوع مهمی به شمار میآید و مانند رودخانهای است که حیات را برای فرهنگ و اجتماع مردم فراهم میکند و نباید درگیر مسائل سیاسی باشد.
جهانگیر خسرو شاهی، زاده اول آذر ماه ۱۳۴۰ در دهق در نزدیکی اصفهان است. از وی رمانها و داستانهای کوتاهی در حوزه انقلاب و دفاع مقدس چون زخمدار، رویای داغ، نفر پانزدهم، صخرهها و پروانه ها، همیشه با هم، دوشنبهای که میآید، غروب آبی رود، پدربزرگ برکه و درخت گردو، از کوچههای بی خبری، بر ستیغ جبال فتح و نفوذ از کوهستان منتشر شده است.
بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفتوگو با جهان» از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه 1394 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.