احزاب اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل با وزیر اطلاعات دیدار کردند

کدخبر: 1013124

رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با «نسیم» ضمن اعلام این خبر گفت: وزیر اطلاعات به دبیران احزاب وعده داد که امنیت جلسات و سخنرانی‌های احزاب را برقرار کنند

فرج کمیجانی رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با «نسیم» از دیدار احزاب و تشکل‌های اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل با وزیر اطلاعات خبر داد و گفت: وزیر محترم اطلاعات از احزاب اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل در جلسه‌ای دیدار کردند در این نشست که در راستای شعار سال 94 برگزار شده بود دبیران احزاب نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

وی ادامه داد: در این دیدار مقرر شد اینگونه نشست‌ها تداوم داشته باشد و احزاب بتوانند نظرات خود را ارائه دهند و مطالبات خود را پیگیری کنند.

کمیجانی تأکید کرد: حجت‌الاسلام علوی، وزیر اطلاعات همچنین به دبیران احزاب وعده دادند که امنیت جلسات و سخنرانی‌های احزاب را برقرار کنند.

ارسال نظر: