طباطبایی: اولین کنگره حزب ندای ایرانیان بهمن ماه برگزار می‌شود

کدخبر: 955102

عضو موسس ندای ایرانیان در گفتگو با «نسیم» از صدور مجوز فعالیت حزب ندای ایرنیان در جلسه امروز کمیسیون ماده ۱۰ احزاب خبر داد و افزود: فردا سه‌شنبه اطلاعیه اعلام موجودیت حزب را صادر می‌کنیم

شهاب طباطبایی، عضو هیأت موسس حزب ندای ایرانیان در گفتگو با «نسیم» از صدور مجوز فعالیت حزب ندای ایرنیان در جلسه امروز کمیسیون ماده 10 احزاب خبر داد و اظهار داشت: حدود یک ساعت پیش جلسه کمیسیون ماده 10 احزاب پایان یافت و بعد از بررسی مدارک ندا مجوز فعالیت این حزب صادر شد.

وی افزود: فردا سه‌شنبه اطلاعیه اعلام موجودیت حزب را صادر می‌کنیم و دفاتر استانی ما نیز بعد از این اطلاعیه، بطور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

طباطبایی اولویت و مهمترین رکن کاری ندا بعد از اعلام موجودیت را تشکیل مقدمات برگزاری کنگره این حزب دانست و خاطر نشان کرد: قرار است اولین کنگره سراسری ندا بهمن ماه برگزار شود.

ارسال نظر: