افزایش قیمت خودروهای ایران‌خودرو؛ قیمت‌های جدید فردا به سازمان حمایت ارسال می‌شود

کدخبر: 2385007

قائم‌مقام مدیرعامل ایران‌خودرو از اعلام قیمت‌های جدید محصولات این شرکت به سازمان حمایت مصرفکننده در روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: این سازمان یک ماه فرصت دارد تا نظر نهایی خود را اعلام کند.

نسیم‌آنلاین: ایران‌خودرو قیمت‌های جدید خودروهای خود را روز سه‌شنبه به سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده ارسال می‌کند. بر اساس مصوبه جدید شورای رقابت، این سازمان یک ماه فرصت خواهد داشت تا نظر خود را نسبت به نرخ‌های پیشنهادی اعلام کند.

جمشید ایمانی، قائم‌مقام مدیرعامل ایران‌خودرو، با اعلام این خبر افزود: «بر اساس دستورالعمل هیئت تثبیت قیمت‌ها، خودروهای تولیدی را قیمت‌گذاری و نرخ‌ها را به سازمان حمایت اعلام خواهیم کرد. این سازمان یک ماه زمان دارد نظر خود را اعلام کند و در صورت عدم‌اظهارنظر، ما می‌توانیم قیمت‌ها را در سامانه ۱۲۴ درج و عرضه را آغاز کنیم.»

به گفته وی، در صورتی که سازمان حمایت عدد دیگری را مشخص کند که در چارچوب دستورالعمل باشد، آن نرخ مبنای فروش خواهد بود. ایمانی تاکید کرد: «در صورت ایجاد تفاوت فاحش، موضوع را مجدداً در شورای رقابت مطرح خواهیم کرد.»

قائم‌مقام ایران‌خودرو با بیان اینکه معمولاً نظر سازمان حمایت و ایران‌خودرو به هم نزدیک بوده است، اظهار داشت: «در نهایت توافق دو طرف حاصل شده است.»

این تصمیم پیرو مصوبه‌ای است که دیروز توسط شورای رقابت صادر شد و به ایران‌خودرو اجازه می‌دهد پس از طی این فرآیند، قیمت‌های جدید را رسمی اعلام کند.

ارسال نظر: