شرایط جدید وام ازدواج و فرزندآوری | دریافت وام با یک ضامن و وثیقه یارانه

کدخبر: 2385331

دبیرکل شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی با تأکید بر دستورالعمل جدید، اعلام کرد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری تنها به ارائه یک ضامن نیاز دارند. همچنین حساب یارانه و سهام عدالت به عنوان وثیقه این تسهیلات پذیرفته می‌شود. سقف وام ازدواج برای زوجین جوان تا ۳۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

نسیم‌آنلاین: علیرضا قیطاسی، دبیرکل شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی، جزئیات جدید و مهمی را درباره شرایط دریافت وام ازدواج و وام فرزندآوری اعلام کرد که بر اساس آن، اخذ بیش از یک ضامن از متقاضیان ممنوع است.
شرایط اصلی دریافت وام ازدواج
· سقف تسهیلات: سقف معمول این وام ۳۰۰ میلیون تومان است، اما اگر سن زوج زیر ۲۵ سال و سن زوجه زیر ۲۳ سال باشد، مبلغ وام به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
· ضمانت: بانک‌ها مجاز به دریافت بیش از یک ضامن نیستند. در اولویت اول، متقاضیان اعتبارسنجی می‌شوند و در صورت داشتن رتبه مناسب، نیاز به ضامن ندارند. اگر رتبه اعتباری کافی نباشد، می‌توان از حساب یارانه، سهام عدالت متقاضی یا بستگان درجه یک به عنوان وثیقه استفاده کرد. در نهایت، ارائه یک فقره سفته و یک ضامن کافی است.
· مدت بازپرداخت: دوره بازپرداخت این وام حداکثر ۱۰ سال است.
· کارمزد: نرخ کارمزد این تسهیلات قرض‌الحسنه، ۴ درصد تعیین شده است.
شرایط دریافت وام فرزندآوری
· مقادیر وام: مبلغ وام بر اساس تعداد فرزندان متغیر است:
  · فرزند اول: ۴۴ میلیون تومان
  · فرزند دوم: ۸۸ میلیون تومان
  · فرزند سوم: ۱۳۲ میلیون تومان
  · فرزند چهارم: ۱۶۵ میلیون تومان
  · فرزند پنجم: ۲۲۰ میلیون تومان
· مدت بازپرداخت: مدت بازپرداخت برای هر فرزند به ترتیب از ۳ سال برای فرزند اول تا ۷ سال برای فرزند پنجم تعیین شده است.
· شرایط مهم: پدر فرزندانی می‌تواند تقاضا کند که از تاریخ تولد آن‌ها کمتر از دو سال گذشته باشد. تولد فرزند باید در داخل ایران ثبت شده و متقاضی تابعیت ایران را داشته باشد.
شرایط عمومی برای هر دو تسهیلات
· ثبت‌نام: متقاضیان باید ابتدا در سامانه بانک مرکزی ثبت‌نام کنند.
· مدارک هویتی: ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی پدر (برای وام فرزندآوری) و زوجین (برای وام ازدواج) ضروری است.
· محدودیت استفاده: هر فرد فقط یک بار می‌تواند از وام ازدواج استفاده کند، حتی در صورت ازدواج مجدد. برای وام فرزندآوری نیز به ازای تولد هر فرزند فقط یک بار می‌توان تسهیلات دریافت کرد.
قیطاسی همچنین از پرداخت بیش از ۴۰ درصد سهمیه تسهیلات ازدواج در نیمه اول سال جاری خبر داد و پیش‌بینی کرد که بانک‌ها تا پایان سال، بیش از ۱۰۰ درصد سهمیه خود را پرداخت خواهند کرد.

ارسال نظر: